İlkadım Belediyesi şantiyesinde koronavirüs paniği

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi Asfalt Şantiyesi'nde bir çalışanın koronavirüse yakalanması şantiyede çalışan onlarca çalışanda panik oluşturdu. 

Sağlık İl Müdürlüğü’nün ise, görülen yeni vaka sayısını ve yayılma hızını azaltmak için şantiyede 14 gün  kuralını uygulatması bekleniyor. 

EN ÇOK VAKANIN YAŞANDIĞI BELEDİYE 
Samsun’da koronavirüs vakalarının en sık görüldüğü İlkadım Belediyesi’nde yeni vaka artışları belediye çalışanlarını korkutuyor.

Geçtiğimiz haftalarda bir müdürün koronavirüse yakalanarak hayatını kaybettiği, bir belediye başkan yardımcısının yakalandığı hastalığı zorlu bir mücadeleyle kazanması, onca belediye çalışanının ard arda koronavirüse yakalanarak karantinada kaldığı dönemde, yeni vaka artışlarının kurumda hız kazanması belediye personellerini huzursuz etti.

ŞANTİYE ÇALIŞANLARI TEDİRGİN
İlkadım Belediyesi Asfalt Şantiyesi’nde A.K isimli kepçe operatörünün koronavirüse yakalanması, birlikte aynı şantiye görev yaptığı mesai arkadaşlarını tedirgin etti. Birlikte aynı görev yerinde çalışan 10 personelin servis minibüsü ile geldiği şantiyede, virüsün bulaşma endişesi büyük panik oluşturdu. İki gündür işe gelmemesi ile koronavirüse yakalandığı öğrenilen A.K’nın servis minibüsünde bulunan diğer çalışanlara virüs bulaştırıp bulaştırmadığı bilinmiyor. 

SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ 14 GÜN KURALI
Sağlık İl Müdürlüğü’nün İlkadım Belediyesi Asfalt Şantiyesi’nde görev yapan çalışanlar arasında virüsün yayılma hızını düşürmesi için 14 gün kuralını uygulatması bekleniyor.