İlkadım Belediyesi'nde yürek burkan olay

TAKİP ET

Samsun İlkadım Belediyesi'nde yardıma muhtaç kişilere dağıtılan ekmek markası geri alınarak, belediye yetkilisinin "size ekmek yardımı yok" diyerek geri gönderildiğini ifade etti.

Saadet Partisi Eski İl Başkanı Temel Armutçu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yürekleri burktu.

Armutçu'nun bizzat şahit olduğu olayda, yardıma muhtaç durumda olan bir ailenin İlkadım Belediyesi tarafından ekmek yardımının kesildiği ve ekmek almak için verilen ekmek markalarının bu aileden geri alındığını ifade etti.

İyi Partili İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş ise, İlkadım'da yardıma muhtaç herkese kucak açtıklarını belirterek, reklam panolarında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptığının propagandasını yapıyor.


Temel Armutçu, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaparak olayı aktardı;


YERE BATSIN SOSYAL YARDIMINIZ EY İLKADIM BELEDİYESİ. .. 
Günlerden cuma...
Mahalleden bir kardeşimiz ilkadım belediyesine gitmek istediğini geç kaldığını söyledi. Söylerken de biraz espirili idi... Lakin gözlerinden çaresizliği ve mahcubiyeti okunuyordu. Onu ilkadım belediyesine götüreceğimi söyleyince çok mutlu oldu. Bu kardeşimizin bakmakla yukumlu iki çocuğu var  ve maalesef kardeşimizin burada ifsa edemeyecegim bazı sebeplerden dolayı evine ekmek goturemeyecek durumu da var. 

ELLERİNİ HAVAYA AÇIP BEDDUA ETTİ
Her neyse daha 16/17 yaşında olan çocuğunu da yanımıza aldık İlkadım Belediyesine vardık. Ben arabanın içinde bekledim onlar çocuğu ile Belediyeye girdiler. On dakika olmadan kardeşi belediye kapısından hızlıca çıkarken gördüm. Ellerini hava açmış isyanla karışık beddua ediyordu. 

GÖZYAŞLARI BOŞALDI
Arabaya boynu bükük bindi. Ne olduğunu sorunca gözyaşları bosaldı. Çocuğumun yanında ezdiler beni be abi dedi ve bir süre konuşmadı. Arabayı hareket ettirdim tekrar sorunca ekmek dedi. 

ÇOĞUNUN YANINDA RENCİDE EDİLMİŞ
Nasıl yani deyince anlattı. Meğer bu kardes İlkadım Belediyesinden Ekmek yardımı marka alıyormuş. Sosyal yardımlaşma bölümünde bulunan memure hanim mağdur kardesin Annesinin vefatını bahane ederek her ay aldıkları ekmek markasini geri bırakmasını istemiş ve size marka vermiyorum diyerek cocugunun yaninda bu kardesimizi rencide etmiş.

EDEPSİZLİK
Düşünüyorum da kılık kiyafet duzgun ve yillarca boynu bükük fakir kagidi ile ayni yerden marka alan bir insan bu markayi satmak icin mi yoksa coluk cocugugu ekmek alıp yesin diyemi alir?
Düsundum uzuldum ve bu edepsizlige rıza gostermemeleri icin bir kac arkadasi aradim. Lakin nasip olmayacak ya ulasamadim.

ALLAH KATINDA SUÇLUSUNUZ
Digecegim şu! Alayiniz takiyecisiniz, alayınız iki yüzlüsünüz, alayınız Allâh katında suçlusunuz. 
Memurunuz da, amirinizde menfaatçi kibir abidesisiniz. 
O sosyal yardımlaşma, ne Belediye başkanları ne müdürlerin ne de memurların parası ile yardım yapmıyor; Halkdan toplanan vergi bagiş ve paralarla yardım yapıyor. 
Buradan tekrar söylüyorum orası beytulmaldır. Orasi babalarınızin kasası değildir. 
Yukarida bahsettigim gibi olan her kimseler; Memurundan tutun amirine başkanına kadar vebal altındadır. 
Not: partisi martisi yok!Bu kibir bu çifte standartlarla gideceğiniz yer cehennemin dibidir.  vesselam.