İlkadım Belediyesi'nde kavga çıktı

TAKİP ET

Samsun'da Atakum Belediyesinde iki müdürün kavga etmesi olayının ardından İlkadım Belediyesinde memur olarak görev yapan A. E. ile başkan yardımcısı  olan Ramazan Bayraktar arasında nedeni bilinmeyen bir sebepten kavga çıktı. 

Samsun'un İlkadım ilçe Belediyesinde bir başkan yardımcısının bir personel ile yaka paça kavga ettikleri gündeme geldi. 

İlkadım Belediyesi'nde çıkan kavgada iddia edilen iki müdür arasında çıkan kavganın doğru olmadığı, bir memur ile bir başkan yardımcısının kavga ettiği öğrenildi.

MEMUR İLE BAŞKAN YARDIMCISI KAVGA ETTİ

Samsun'un Atakum İlçe Belediyesinde bu sabah iki müdür kavga ederken, İlkadım İlçe Belediyesinde de dün akşam saatlerine doğru bir memur ile başkan yardımcısını kavga ettikleri iddiası şaşkınlık yarattı.

NEDENİ ÖĞRENİLEMEDİ

İddiaya göre İlkadım Belediyesinde memur olan A. E. ile başkan yardımcısı  olan Ramazan Bayraktar arasında nedeni bilinmeyen bir sebepten kavga çıktı. 

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

İlkadım Belediyesinde yaşanan kavga olayında, belediyede memur olarak görev yapan A.E ile başkan yardımcısı Ramazan Bayraktar'ı yaka paça birbirine girdikleri iddia edilirken, bugün de Atakum Belediyesinde iki müdür kavga etmiş karakolluk olmuştu.Samsunkenthaber