İlkadım Belediyesi binası satılamadı

TAKİP ET

Samsun İlkadım Belediyesi İyi Partili Necattin Demirtaş'ın aldığı karar ile ihale ile satışa çıkarılan, 100. Yıl Bulvarı üzerinde eski İlkadım Belediyesi hizmet binası, alıcısı olmadığı için satılamadı.

Samsun’da mali darlıktan dolayı hizmet binalarını satışa çıkaran İlkadım Belediyesi, 5 Kasım’da eski hizmet binası ve arsasını ihale yoluyla satışa çıkardı.

İHALEYE KATILAN OLMADI
Yeni hizmet binasına taşınan İlkadım Belediyesi, eski hizmet binası ve arsasının ihalesi katılım olmadığı gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi.

5 Kasım 2019 Salı günü saat 11.00’de İlkadım Belediyesi yeni hizmet binası Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde gerçekleştirilmesi düşünülen ihaleye hiç bir firmanın katılmaması kafalarda soru işareti uyandırdı.

MECLİS TOPLANTISINDA GÜNDEME GELECEK
Söz konusu binanın otopark yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve meclis üyelerinin konuyu Belediye meclis toplantısında gündeme getirebileceği öğrenildi.

İŞKUR SATIN ALMAK İSTEMİŞTİ
İlkadım Belediyesi, eski Gazi Belediyesi ve İlkadım Belediyesi Hizmet Binaları’nı satarak, borçlarını ödemek istiyor. Bilindiği üzere; eski Gazi Belediyesi Hizmet Binası benzinlik istasyonu olarak satılmak istenirken, İŞKUR Samsun İl Müdürlüğü satın almak istemişti.

Kaynak: Samsun Özel Haber