İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar'ın makam odasında dinleme cihazı çıktı

TAKİP ET

Samsun İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar'ın makam odasında ortam sesleri dinleme cihazı (böcek) çıktı.

Samsun İlkadım Belediyesi’nde dinleme cihazı krizi çıktı.

YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDILAR
31 Mart 2019 yerel seçimleri sonrası, İlkadım Belediyesi, Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde yapılan yeni hizmet binasına geçmişti.

DEMİRTAŞ, YENİ A TAKIMINI KURDU
İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş, eski yönetimden kalan Başkan Yardımcılarını ve Müdürlerin görev yerlerini değiştirerek kendine yakın olan isimlerle A takımını oluşturdu.

BELEDİYE İÇİ GRUPLAŞMALAR OLUŞTU
Yeni yönetimde bazı isimler birbirleri ile anlaşamayarak belediye içerisinde gruplaşmalara neden oldu. Bu gruplaşmalar nedeniyle zaman zaman belediye içinde kavgalara varan olaylar çıktı.

MAKAM ODASINDA DİNLEME CİHAZI ÇIKTI
Gerçek Taraf haber sitesi tarafından edinilen bilgilere göre; İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar’ın makam odasında 9 Ocak tarihinde yapılan aramada, böcek olarak bilinen ortam sesleri dinleme cihazı çıktı.

KİMLER TARAFINDAN KONULDUĞU ARAŞTIRILIYOR
Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar’ın makam odasında gizlenen ve odada gerçekleştirilen konuşmaları dinlemek için yerleştirilen dinleme cihazının kimler tarafından yerleştirildiği ise netlik kazanmadı.