İbrahim Yılmaz, 'İki dakika nefes alabilmek için, yapamayacağınız şey yok'

TAKİP ET

Samsun İlkadım Belediyesi Eski Yazı İşleri Müdürü İbrahim Yılmaz, koronavirüse yakalandı. Yılmaz, sosyal medya hesabında paylaştığı videoda tüyleri diken diken eden o paylaşımı yaptı.

Çin’in Wuhan kenstinde ortaya çıktıktan sonra kısa sürede Dünya’da hızlıca yayılan virüs insanları ölüm ile tehdit ediyor.

7 BİN KİŞİ VEFAT ETTİ
Türkiye’ye virüsün 2020 yılı Mart ayından itibaren girmesinin ardından 293 bin kişi hastalığa yakalanırken, 7 bin 200 kişi vefat etti.

TÜYLERİ DİKEN DİKEN ETTİ
İlkadım Belediyesi Eski Yazı İşleri Müdürü İbrahim Yılmaz, koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyurdu. Koronavirüs tedavisini 10. Gününde olduğunu belirten Yılmaz, videoda, “ Sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Allah onların yar ve yardımcısı olsun. Tüm dostlarıma buradan seslenmek istiyorum. Bu bela bu müsibet, dışarıdan göründüğü gibi değil. İki dakika nefes alabilmek için yapamayacağınız şey yok. Onun için her ne olursa olsun, işi basite almadan, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına çok sıkı şekilde dikkat edin” dedi.