Hayri Atmaca'dan İlkadım'da değişim mesajı

TAKİP ET

MHP İlkadım Meclis Üyesi Hayri Atmaca,İlkadım Belediyesi Başkanı adaylığı için yıllardır seçimlerde aynı isimler üzerinde durulduğunu artık yeni yüzlerin ortaya çıkması gerektiğini söyledi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından MHP’den aday gösterilmeyen Necattin Demirtaş, İyi Parti’den aday gösterilerek seçimlere girmiş ve İlkadım Belediye Başkanı olmuştu.

YENİ İSİMLER LAZIM

Aradan geçen 2,5 yılın ardından ilçeye hizmet edemediği ve yönetim zafiyetleri nedeniyle eleştirilen Necattin Demirtaş’ın yüzünün eskidiği, 2023 yılında gerçekleştirilecek yerel seçimlerde farklı isimlerin aday yapılması siyasi kulislerde konuşulmaya başladı.

DEĞİŞİM ŞART

MHP İlkadım Meclis Üyesi Hayri Atmaca’da sosyal medya hesabından paylaştığı açıklmada bu konuya değinerek, “yıllardır aynı eksen etrafında dolandık durduk” diye belirterek değişimin sinyalini verdi.

ÖTEKİLEŞTİRMEYECEN BAŞKAN LAZIM

Atmaca paylaşımın devamında, “yapacagımız calışmalar beş yıllık değil bir seferlik değil geleceğe damga vuracak kimseyi ötekileştirmemek kişilerle uğraşmakla gündemde kalmak değil” ifadesinde bulunarak İlkadım için yapılacak projelerin Türkiye gündemine oturması gerektiğini savundu.

KENDİSİ Mİ ADAY OLACAK?

2023 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde İlkadım Belediyesi için iyi bir isimle çalışacaklarını ifade eden Hayri Atmaca, aday adayının kim olacağı konusunda isim vermezken, kulislerde adayın kendisi olabileceği de dillendirilmeye başladı.