Hayati Tekin, artık CHP'de siyaset yapmayacak

TAKİP ET

Yerel seçimlere İYİ Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve seçimi kaybeden Hayati Tekin, artık CHP'de siyaset yapmayacağını, İYİ Parti saflarında siyasi hayatına devam edeceğni söyledi

Samsun'un Bafra İlçesi'nde CHP ve İYİ Parti'ye teşekkür ziyaretinde bulunan Hayati Tekin, "Seçimlerde ikinci parti olarak hiç beklemediğimiz bir sonuç ve tablo çıktı. CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı olarak Milli İttifakı'ndan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmek isterdim. Teşkilatlarımızla ortak çalışmamıza rağmen bu gerçekleşmedi. Üzüldük ama dargın değilim" dedi.

SİYASETE İYİ PARTİ'DE DEVAM EDECEĞİM

CHP'den milletvekilliği yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hayati Tekin, "Artık siyasi hayatıma CHP'de değil, İYİ Parti saflarında devam etme kararı aldım. Bu kararımı teşekkür ziyaretimde CHP ve İYİ Parti ilçe teşkilatlarıyla paylaşmak istedim" diye konuştu. Ziyarette CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve partililer hazır bulundu. 

N. Alper CABBAR / Hedef Halk