En uzun bisiklet yolu Tekkeköy'de olacak

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yakında Karadeniz Bölgesi'nin en uzun bisiklet yolunun hizmette olacağını müjdeledi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,   '3 Haziran Dünya Bisiklet Günü'nde ilçede yapımı süren bisiklet ve yürüyüş yolunun yakın bir zamanda vatandaşla buluşacağını söyledi.

KARADENİZ'İN EN UZUNU

Tekkeköy Belediyesi bölgede ilk ve tek olan yeni vizyon projelerini tek tek hayata geçirmeye devam ediyor.  Tekkeköy merkezinden başlayıp petrol ofisi dolum tesislerine kadar uzanan 7,5 kilometrelik TCDD’ye ait kullanılmayan hattı bisiklet ve yürüyüş yolu olarak kullanılmasını planlanan projede çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Proje tamamlandığında Karadeniz Bölgesi'nin en uzun bisiklet yolu olacak.  

Yeni ve örnek bir projenin daha hayata geçirmenin heyecanını paylaştıklarını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, " Bisiklet hem sağlıklı ve sürdürülebilir bir ulaşım aracı, hem de insanı ruhen dinlendiren, besleyen ve bedenen zinde, formda tutan, insana yaşam enerjisi aşılayan bir araçtır. '3 Haziran Dünya Bisiklet Günü' kutlu olsun. Karadeniz'in en uzun bisiklet yolu yakında halkımızın hizmetinde" ifadelerini kullandı.