Çiftlik'te Gelecek Partisi logolu taşlar kaldırıldı

TAKİP ET

Samsun'un Çiftlik Caddesi'ne Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleştirilen çınar yaprağı motifli taşlar, Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi logosuna benzetildiği için toplatıldı.

GELECEK PARTİSİ LOGOLU TAŞLAR
Samsun’un İlkadım ilçesi Çiftlik Caddesi’nin tekrar araç trafiğine açılması tartışmaları devam ederken, bu kez Gelecek Partili logolu taşlar nedeniyle tekrar gündeme geldi.

AK PARTİLİLER TEPKİ GÖSTERDİ
GerçekTaraf.com haber sitesinin edindiği bilgilere göre, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından caddenin çevre düzenlemesi için yerleştirilen çınar yapraklı motifli taş saksılar AK Partili vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.

MUSTAFA DEMİR’E TEPKİ
AK Partili Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir’e tepki gösteren AK Partili vatandaşlar, taşların bir an önce kaldırılmasını istemişti.

ÇINAR YAPRAKLI TAŞLAR KALDIRILDI
Taş saksılarda bulunan çınar yaprağı motiflerinin Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi logosunu çağrıştırdığı için gelen tepkiler üzerine belediye ekipleri çınar yaprağı motifli taş saksıları kaldırdı. Caddede sadece Samsun’un simgesi olan şaha kalkmış at üzerinde ki Atatürk portresi kaldı.