CHP'li İlçe Başkanı Turgay Özçelik, Başkan Deveci'nin altını mı oyuyor?

TAKİP ET

Atakum Belediyesindeki birim müdürlerini arayıp talimatlar yağdırdığı ve birim müdürlerine argo tabirlerle ve küfür içerikli tehditlerle iş yaptırmaya çalıştığı iddialarıyla gündeme gelen CHP Atakum ilçe Başkanı Turgay Özçelik, bu kez de kendisini Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerine koyarak Meclis Üyelerine skandal emirler verdiği iddiası ile gündeme geldi.

“KENDİ PARTİLİ BAŞKANINI YIPRATIYOR”

2024'te yapılacak yerel seçimler için Atakum Belediye Başkanı olmak istediği konuşulan CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik'in, mevcut Başkan Cemil Deveci'yi yıpratma operasyonlarına girdiği ifade edildi.

“KILIÇDAROĞLU’NUN ADINI KULLANIYOR”

Partisinin ilçe yöneticileriyle birlikte Atakum Belediyesine geldiği ve Meclis Toplantısı öncesinde CHP'li meclis üyeleriyle yaptığı toplantıda Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin meclise sunacağı çalışmalara olumsuz oy kullanmaları yönünde talimat verdiği öne sürülen Özçelik'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını kullanarak sözünü dinletmeye çalıştığı iddia edildi.

“CHPLİ MECLİS ÜYELERİNE TOPLANTIYA KATILMAYIN TALİMATI”

Geçtiğimiz hafta Atakum Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen meclis toplantısı öncesi ilçe yöneticileriyle birlikte Atakum Belediyesine gelen CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik, Atakum Belediye Meclis Üyeleriyle özel bir toplantı yaptı. Gerçekleşecek olan Meclis Toplantısında Başkan Deveci'nin meclise sunacağı maddelere olumsuz oy kullanılmasını isteyen Özçelik'in Meclis Üyelerine; "Gerekirse toplantılara katılmayın. Zaten siz katılmazsanız AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinin oyları çoğunlukta kalır" dediği iddia edildi.

“BEN NE DERSEM ONU YAPACAKSINIZ”

Özçelik'in etik olmayan bu isteğine bazı meclis üyeleri tepki gösterdi. Meclis üyelerinden beklemediği bir tepki ile karşılaşan Özçelik'in, Atakum halkının oylarıyla seçildiklerini ve meclis çalışmalarına katılacaklarını ifade eden meclis üyelerine "Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nu temsil ediyorum. Ben ne dersem onu yapacaksınız" ifadelerini kullandığı öğrenildi.