CHP'li Başkan Deveci, Atakum'u parsel parsel satıyor

TAKİP ET

CHP'li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Atakum Belediyesine ait, 10 bin metrekare arsayı 5 Milyon liraya sattı. CHP'li Deveci, 14 arsayı daha satışa çıkardığı öğrenildi.

Bir önceki dönem Ak Partili Belediye Başkanı İshak Taşçı için "Paraları çar çur etmişler, satacak bir karış toprak bırakmamışlar” ifadesinde bulunan CHP’li Başkan Cemil Deveci, Atakum Belediyesi'ne ait yaklaşık değeri 5 Milyon lira olan 10 bin metrekare arsayı sattı.

ENKAZ EDEBİYATI YAPIYOR
Samsun Atakum Belediyesi CHP’li Başkan Cemil Deveci, önceki dönem AK Parti’den belediye başkanlığı yapan İshak Taşçı için, “Paralar çar çur edilmiş. Belediye değil, enkaz devraldık” açıklamasında bulunmuştu.

SATACAK YER BIRAKMAMIŞLAR DEMİŞTİ
Her açıklamasında, borç edebiyatı yapan CHP’li Başkan Deveci, önceki yönetimi suçlayarak, “200 Milyon lira borç bırakmışlar. Belediyeye ait her şeyi satmışlar, satacak bir karış toprak bırakmamış,” diye açıklama yapmıştı.

5 MİLYON LİRALIK ARSA SATTI
CHP'li Başkan Deveci, Atakum Belediyesi’ne ait, 14 taşınmazın toplam alanı 10 Bin metrekare olan arsayı 5 Milyon liraya sattı.

14 ARSA DAHA SATACAK
Önceki yönetimi kastederek “satacak bir karış yer bırakmamışlar” diyen CHP’li Başkan Deveci’nin 14 arsayı daha satışa çıkaracağı öğrenildi. Meclis üyeleri, CHP’li Deveci için “Belediyeye katma değer katamayan başkan, arsaları parsel parsel satmaya başladı” yorumlarında bulundu.