CHP'li Başkan Cemil Deveci'nin şok ses kaydı 'Çalarım Kardeşim'

TAKİP ET

CHP'li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin ses kaydı ortaya çıktı. Başkan Deveci'nin yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarında harcadığı paraları başkan olunca çalarım kardeşim dediği ses kaydında yer aldı.

Samsun Atakum Belediyesi'nde skandalların ardı arkası kesilmiyor.


BELEDİYEYİ AİLE ŞİRKETİNE ÇEVİRDİ
CHP'li Başkan Cemil Deveci, seçimlerin ardından koltuğa oturur oturmaz eşinin yeğeni Merve Selin Cengiz'i Özel Kalem Müdürü yapmış, kendi öz yeğeni Berk Altunkılıç'a belediyenin şirketini kurdurduğu ortaya çıkmıştı.


ŞOK SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI
Sosyal medyada Cemil Deveci ismiyle açılan bir twitter hesabında, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye ait olduğu iddiasıyla bir ses kaydı paylaşıldı. Başkan Deveci'nin ortaya çıkan ses kaydında ne zaman ve nerede söylediği bilinmeyen şok ifadeler yer aldı. Başkan Cemil Deveci'ye ait olduğu iddia edilen ses kaydında " Siyasette ben dahil, sen dahil, peygamberin torunu dahil, 2 trilyon, 1,5 trilyon, 1 trilyon para harcayıp belediye başkanı olacak. 7 Bin 300 lira maaşa tahammül edecek. Çalarım kardeşim. Çalarım. Ne kadar çalarım? Harcadığım parayı kazanıncaya kadar çalarım" sözleri sarf edildi.

İşte paylaşılan o ses kaydı için tıklayın