CHP'li Atakum Belediyesi pazarcıları da isyan ettirdi

TAKİP ET

CHP'li Atakum Belediyesi, Atakent bölgesine kurulan kapalı Pazar yerinin çatısını söküp gitti. Pazarcılar neden söküldüğü öğrenmek istiyor fakat 3 haftadır kimseden bilgi alamıyor.

Samsun’un Atakum ilçesi Atakent bölgesinde Perşembe günleri sebze ve meyve satan pazarcılar, belediyenin kendilerini mağdur ettiğini söyledi.

NEDEN SÖKÜLDÜĞÜ BELLİ DEĞİL
Yaklaşık 3 hafta önce katlı pazar yerinin çatısının söküldüğü söyleyen pazarcılar “Neden söküldüğü öğrenmek için zabıtalara soruyoruz. Bilmediklerini söylüyorlar. Kimseye derdimizi anlatamıyoruz” dedi.

METİN BURMA OLAYA DAHİL OLDU
Kış ayları olması nedeniyle yağmurda zor anlar yaşadığını belirten pazarcılar, “Çatımızın yarısı açık, hepsini açacaklardı biz itiraz edince durdular. 3 haftadır burası bu şekilde. Üstü kapalı olduğu için biz kendi şemsiyelerimizi de açamıyoruz. Tesadüfen Atakum Belediyesi Eski Başkanı Metin Burma’yı gördük, durumumuzu ona ilettik. Böyle şey olmaz diye tepki göstererek durumun düzeltilmesi için belediyeye gideceğini söyledi bize. Mağdur ediliyoruz, artık yeter. Ya tamamen açsınlar yada kapatsınlar. Bizimle oyun oynamasınlar” dedi.