Cemil Deveci'nin tiyatrosu kısa sürdü

TAKİP ET

CHP'li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin, belediyenin banka hesaplarına haciz konulduğunu, AK Parti iktidarı tarafından hizmet yapamadığını belirten Başkan Deveci'nin yalan beyanlarda bulunduğu, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek tarafından belge sunularak yalanlandı.

İCRALARI AK PARTİ GÖNDERİYOR İDDİASI

Samsun Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, belediyenin banka hesaplarına haciz geldiğini ve sürekli haciz ve icra işlemleri tarafından ilçeye hizmet veremediklerini öne sürerek AK Parti iktidarını suçlamıştı.

BANKA HESAPLARI DONDURULDU

Atakum belediyesi binası önünde CHP ve İyi Parti teşkilatları tarafından yapılan basın toplantısında da, AK Parti iktidarı tarafından baskı yapılarak belediyenin banka hesaplarının dondurulduğu öne sürülmüştü.

YALANLARLA VATANDAŞI KANDIRIYORLAR

Bugün basın toplantısı düzenleyen Atakum AK Parti İlçe başkanı Abdulkadir Köstek, Başkan Devecinin ve CHP – İyi Parti teşkilatlarının yalan beyanlarla vatandaşları kandırdığını belirtti.

SÜPERONLİNE FATURASI NEDENİYLE HACİZ GELDİ

AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek, kendi dönemlerinde borçlandıkları halde bu borçları ödemeyerek kasıtlı olarak belediyenin icra ve haciz olayları ile karşı karşıya kalmasını sağladıktan sonra bunun sorumlusu olarak AK Partiyi göstererek vatandaşları kandırıyorlar dedi. Başkan Köstek açıklamasının devemında “Bahse konu haciz işlemi, kendi dönemlerinde Superonline firması tarafından kesilen 01.02.2020 tarihli 23345889 nolu 71.673,27 TL’lik faturasına ait. Anlaşılan o ki bu yaygaraları koparmak için bilinçli ve maksatlı bir şekilde belediye tarafından ödenmemesi sonucu kesinleşen bir alacaktan ibarettir” dedi.