Çarşambalı Muhtar Kerim Gülaçtı, Türkiye'ye örnek oldu

TAKİP ET

Çarşambalı muhtar Kerim Gülaçtı, Koronavirüs Salgını nedeniyle 250 adet yardım paketi hazırlatarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Samsun’un Çarşamba İlçesi’ne bağlı Yuk. Donurlu Mahallesi Muhtarı Kerim Gülaçtı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Dünya’yı zorlayan Koronavirüs salgını nedeniyle ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına destek verdi.

MUHTAR GÜLAÇTI, “YARDIMLAŞMAYA ÖRNEK OLMAK İSTİYORUM”
Toplamda 250 adet yardım paketi hazırladıklarını açıklayan Muhtar Kerim Gülaçtı, “Ülkemizin tüm kurumlarıyla kenetlendiği bu zor günlerde her şeyi devletten beklememeliyiz. Bizlerde üzerimize düşeni yapmalıyız. Hazırladığımız 250 adet yardım paketini, bu süreçte örnek çalışmalar sergileyen Çarşamba Belediyemiz kanalıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Koronavirüs salgınının başladığı ilk günden itibaren göstermiş olduğu üstün duyarlılık için Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan’a teşekkür ediyorum. Türk halkı olarak bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. İnşallah bizlerde bu davranışımızla örnek olarak ve bu günlerde evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahiplerimiz yalnız kalmazlar.” Şeklinde konuştu.