Bu mu sizin mükemmeliyetiniz?

TAKİP ET

Eski Başhekim A.Ş.'nin, 'Mükemmeliyet Merkezi Haline Getireceğiz' dediği Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde hastaların bakımsız bırakıldığı iddia edilen görüntüler şok etti.

Gerçek Taraf haber sitesi tarafından gündeme getirilen, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde hastaların bakımsız bırakıldığı haberlerinin ardından yeni bir skandal daha ortaya çıktı.

Yaklaşık iki yıl önce A.Ş.'in Başhekimliği, Ş.A’nın Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü, N.E.’nin Sorumlu Hemşiresi, S.Y'nin ise Yoğun Bakımlardan Sorumlu Gözetmen olduğu Cerrahi Yoğun Bakım Servisi’nde skandal olayların yaşandığı öne sürülmüştü.

İnsan hayatının hiçe sayıldığı, 2020 yılında çekildiği iddia edilen video ve fotoğraflar, kan donduracak cinsten.

Görüntülerde, Cerrahi Yoğun Bakım Servisi’nde bakımsız halde bırakılan hastanın ağzından kan geldiği ve sondası patlayan hastanın dışkısının yerlere aktığı görüldü.

Hastanenin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi’nde yaşanan skandal görüntülerin sorumlularının, bir an önce adalet önünde hesap vermeleri gerekirken, görüntüler, 'insan hayatı bu kadar ucuz mu?' dedirtti.