Bu foto beni bitirdi

TAKİP ET

Samsunspor taraftarı Mert Gündoğdu twitter üzerinden, Samsun Eski Valisi Osman Kaymak'ın fotoğrafını paylaştı. Paylaşımın üzerine ise 'bu foto beni bitirdi' yazdı. O paylaşım Osman Kaymak'ı ve sevenlerini bir kere daha hüzünlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi 10 Haziran 2020 yılında Resmi Gazetede yayınlandı.
Yayınlanan kararname ile 18 ilde yeni vali ataması yapılırken, 23 ilde ise vali değişikliği yaşandı. Böylece 41 ilde vali değişimi gerçekleşmiş oldu.


GÖREVDEN ALINDI
Samsun Valisi Osman Kaymak’ın da yayınlanan kararname ile görev yeri değiştirilerek merkeze alındı.

‘OSMAN BABA’ DEDİLER
Vatandaşlarla olan iyi diyalogları ile Samsunlular tarafından kısa sürede sevilen ve ‘Osman Baba’ lakabı ile anılan Osman Kaymak’ın görevden alınmasının ardından Samsunlu vatandaşlar derin bir üzüntü yaşadı.

SİYASİLERİN OPERASYONU MU?
Samsunlu vatandaşlar ve Samsunsporlu taraftarlar tarafından çok sevildiği için, bazı Samsunlu siyasetçilerin önünde engel olabileceği düşüncesiyle, siyasiler tarafından Osman Kaymak’ın görev yeri değiştirilmesinde etkisi olduğu kulislerde dillendirilmişti.

KAYMAK’IN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI
Samsunspor taraftarı Mert Gündoğdu’nun bugün, twitter üzerinden Osman Kaymak’ın fotoğrafını paylaştı.



DETAYA DİKKAT ÇEKTİ
Samsun Eski Valisi Osman Kaymak’ın kendi kullandığı twitter sayfasında ‘Samsun Valisi’ yerine sadece ‘Vali’ yazmasına dikkat çeken Mert Gündoğdu, fotoğrafın üzerine “Bu foto beni bitirdi” yazdı.
Osman Kaymak ise paylaşılan fotoğrafı beğendi.

Kaynak: Gerçek Taraf