Berna Mutlu Anaokulunda örnek etkinlik! Minikler pazarcılara taş çıkarttı.

TAKİP ET

Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında okul içerisinde kurulan temsili pazar yerinde satış yapan Berna Mutlu Anaokulu öğrencileri, elde ettikleri gelir ile bir köy okulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı yapacak.

Yerli Malı Haftası kapsamında farklı bir etkinlik düzenleyen Samsun Berna Mutlu Anaokulu, okul içerisinde kurulan temsili pazar yerinde, miniklere satış yaptırdı. Kendileri için hazırlanan tezgahlarda, sebze, meyve, tatlı ve çeşitli yiyecekleri, velilerine satan çocuklar, renkli görüntüler oluşturdu.

Samsun'un İlkadım İlçesinde hizmet veren ve sosyal içerikli çalışmalarıyla dikkat çeken Berna Mutlu Anaokulu, Yerli Malı Haftası kapsamında örnek bir etkinlik düzenledi. Anaokulunun içerisine kurulan temsili pazar yerinde, evlerinden getirdikleri sebze, meyve ve yiyecekleri satan çocuklar, pazarcılara taş çıkarttı. Tezgahlarındaki ürünleri satmak için birbiriyle yarışan miniklerin müşterileri de velileri oldu.

Etkinliğe gösterilerin ilgiden dolayı memnun olduğunu söyleyen Berna Mutlu Anaokulu sahibi Berna Mutlu, "Yerli Malı Haftasının anlamına uygun bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Çocuklarımız hem para kazanmanın zorluğunu görsün hem de elde edecekleri gelir ile bir güzelliğe imza atmanın mutluluğunu yaşasın istedik. Öyle ki, etkinlik kapsamında satılan tüm ürünlerin gelirini, bir köy okulumuzdaki öğrenciler için değerlendireceğiz. Bu anlamda bize büyük destek veren velilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Farklı ama güzel bir etkinlik gerçekleştirdik" dedi.