Bedirhan Kılıç; 'Başkan Sandıkçı'ya ulaşamıyoruz'

TAKİP ET

İyi Parti Canik ilçe Başkan Aday Adayı Bedirhan Kılıç, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile görüşmek için 1,5 aydan beri randevu aldığını ama görüşemediğini belirterek 'Bu tutum millet iradesiyle gelmiş ve millete hizmet esaslı olan bir belediye başkanına yakışan bir tutum değildir' sözleri ile eleştirdi.

Mart 2019 yerel seçimlerinde İyi Parti Samsun Canik Belediyesi Başkan Aday Adayı olan Bedirhan Kılıç, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile görüşememekten şikayetçi.

GERİ DÖNÜŞ YAPMADILAR

Kılıç, görüşme girişimleri yaptığını belirterek, “Şahsım dahi bir buçuk aydır danışmanlarından randevu aldığım halde size geri dönüş sağlanacak denilip hiç bir dönüş olmadığını gördüm
Bu tutum millet iradesiyle gelmiş ve millete hizmet esaslı olan bir belediye başkanına yakışan bir tutum değildir” dedi.

BEKLETMEYE HAKKI YOK!

'Milletin belediyesinde makam kapılarında bu milleti hiç bir belediye başkanının bekletmeye hakkı ve haddi yoktur' diyen Bedirhan Kılıç, “Belediyelerimiz bu milletin çözüm merkezleridir, İbrahim başkanın görev vermiş olduğu makam ve mevki sahibi başkan yardımcısı veya müdürlerin vatandaşa çözüm odaklı yaklaşmadıklarını aşikar bir şekilde görüyoruz. Makam ve mevki sahibi olmuş belediyemizdeki her kardeşimiz o makama onu kimin getirdiğini bilmesi gerekir bu şekilde henüz seçimler üzerinden çok vakit geçirmeden milletine kapılarını kapatan belediye başkanları veya onun ekibi gelecek siyasi seçimlerde kendini ve ekibini bu millet siyasetin derin çöplüğüne göndereceğini de bilmelidirler” dedi.

BELEDİYELER SİYASİ PARTİLERİN DEĞİLDİR

İyi Parti Canik Belediyesi Başkan Aday Adayı Bedirhan Kılıç, “Canik ilçemizde yaşayan her vatandaşımız hangi partili olursa olsun belediyemizin her imkanından kanunlar ve yasalar izin verdiği müddetçe istifade etmesi anasının ak sütü kadar helaldir ki bu belediyeler bir siyasi partinin belediyesi değil tüm Türk milletinin belediyeleridir.” diye konuştu.