Başkan Yaman'dan 30 Ağustos Mesajı

TAKİP ET

Samsun Atakum Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Serdar Yaman, 30 Ağustos mesajı yayınladı.

“Bir milletin asıl gücü topu, tüfeği, tankı değil, inançlı ve imanlı gençliğidir” 
tespitini doğrularcasına, Anadolu’nun cesur yiğitleri zamanın en modern silahlarına karşı azim ve kararlılıkla mücadele etmesini bilmiş ve haklı bir zafere imza atmıştır.

Mazlumların hamiliğine soyunan milletimiz her daim vahşet medeniyetinin hedefinde olmuştur. Dünyanın bütün kaynaklarını sömürme hırsıyla insanlığa kan ve gözyaşından başka bir şey getirmeyen Batı medeniyeti ve Siyonizm , bugün de aynı şekilde İslam coğrafyalarını işgal etme ve sömürme niyetindedir. 
Osmanlı’yı parçalamayı başaran işgal medeniyeti, bugün de Osmanlı’nın bakiyesi olan ülkeleri kabile devletleri haline getirmek için var gücüyle çalışıyor. 
Öyle görünüyor ki; azgın iştahından vazgeçemeyen Batıve Siyonizm bütün insanlığı yok edinceye kadar durmayacak. İşgal medeniyetinin bu saldırılarına karşı müslümanların birlikte mücadelesinden başka çıkar yolu yok. 
Müslümanların son sığınağı Türkiye’nin, müslümanların desteği ve dualarıyla MİLLİ GÖRÜŞ çizgisinde önceden olduğu gibi , şimdi de bundan sonra da işgalci Batı’ya karşı büyük zaferler kazanacağına inancımız tamdır .
 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları İle birlikte vatan uğruna can veren tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum.