Başkan Mustafa Demir istifa edip görevi bırakıyor mu?

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in sağlık sorunları nedeniyle 10 Aralık'tan sonra görevi bırakacağı konuşuluyordu. Başkan Demir, bu konuyu ilk defa cevapladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in bir süredir kanser tedavisi gördüğü ve sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa edeceği iddiaları Samsun gündeminde sıklıkla yer almıştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAMSUN’A GELİNCE İSTİFA MI EDECEK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Aralık tarihinde Samsun’da gerçekleştireceği toplu açılış ve miting sonrası, Başkan Demir’in oğlunun düğününe katılacağı, düğün sonrasında Başkan Demir’in istifasını vereceği konuşuluyordu.

“İSTİFA YOK, GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”

Bu iddialar üzerine AK Parti’nin bugün gerçekleştirdiği basın toplantısına katılan Başkan Mustafa Demir, açıklama yaptı. Başkan Demir, istifa edecek misiniz sorusuna “ Allah hepimize sağlık versin, hastalıkta bizim için. Elhamdülillah bir kanser teşhisi var. Sağlıklı bir şekilde tedavi devam ediyor. Yarın ne olacağını bilemeyiz ama herhangi bir sıkıntım yok. İstifa ile alakalı AK Parti Genel Merkezi’yle hiçbir görüşmem olmadı. Can tende oldukça, Allah fırsat verdikçe, işimizin görevimizin başındayız” diye konuştu.