Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, meclis üyelerine çay bardağı fırlattı, kavga çıktı

TAKİP ET

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bugün gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında meclis üyelerine, içi çay dolu bardağı fırlatınca kavga çıktı.

Samsun Kavak Belediyesi, Kasım ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirdi.

Toplantıda gündem maddelerinde Kavak Belediyesi’ne ait şirketin belediye personeli Kemal Muşlu’ya devredilmesi Başkan İbrahim Sarıcaoğlu tarafından meclise sunuldu.

‘USULSÜZLÜKLERİN ÜZERİNİ Mİ KAPATACAKSINIZ?’

Gerçek Taraf haber sitesinin edindiği bilgilere göre: İyi Partili Meclis Üyeleri, şirketin belediye personeli Muşlu’ya devredilmek istenmesine karşı çıkarak şirketin, belediye meclis üyelerine ya da başkan yardımcılarına devredilmesi gerektiğini hatırlatarak, Başkan Sarıcaoğlu’na hitaben “İflas noktasında olan bir şirketi neden Kemal Muşlu’ya devretmek istiyorsunuz, Muşlu’nun başını mı yakmak istiyorsunuz, usulsüzlüklerin üzerini kapatmaya mı çalışıyorsunuz sakladığınız bir şey mi var” dedi.

ÇAY BARDAĞINI FIRLATTI

Başkan Sarıcaoğlu, İyi Partili meclis üyelerine dönerek “ meclis toplantısında sürekli huzur kaçırıyorsunuz” diyerek elindeki çay bardağını İyi Partili Meclis üyelerinin üzerine doğru fırlattı.

KAMERA KAYITDAN ÇIKARILDI

Mecliste tartışma çıkmasının ardından zabıtalar toplantı odasına gelerek kavgayı yatıştırmaya çalıştı. Toplantıya ara verildikten sonra toplantı salonuna geri dönen meclis üyeleri kayıt altında olan kameranın toplantı salonundan çıkarıldığını fark etti.

OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

Tartışmanın ardından meclis toplantısına devam edildi. Oy çokluğu ile belediye şirketinin yönetimi Kemal Muşlu’ya verilmesi kabul edildi.

İYİ PARTİ İL BAŞKANINA DURUM İLETİLDİ

Kavak Belediyesi İyi Parti Meclis Üyeleri’ne fırlatılan çay bardağı ve tartışma olayı İyi Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy’a anlatıldı. Aksoy, konu ile alakalı yarın basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Kaynak: Gerçek Taraf