Başkan Cemil Deveci, yine borç edebiyatı yaparak hacize isyan etti

TAKİP ET

Atakum belediyesi'ne ait eski borçları öteleyerek kendi döneminde borçlanmaların ödemesini gerçekleştiren Başkan Cemil Deveci, belediyeye ait Vedat Türkali Kültür Merkezi'ne icra gelmesine isyan etti.

Samsun’da 31 Mart yerel seçimlerinden sonra, eski borçları ödemeyerek yeni borçlandırmalar yapan ve yeni borçları ödeyen Başkan Cemil Deveci haciz ve icralarla baş başa kaldı.

YILLARIN BİNASI HACİZ EDİLDİ

İcra memurları bu kez de Vedat Türkali Eğitim Sanat ve Kültür Merkezi binasına değer biçti. Yerel seçimden bu yana Atakum Belediyesi’nde neredeyse icralık ve hacizlik olmayan tesis kalmazken, icra memurlarının son olarak belediyeye ait Vedat Türkali Eğitim Sanat ve Kültür Merkezi binasına gittikleri gündeme geldi.

TESİSLER HACİZ YOLUYLA ELDEN GİTTİ

Başkan Cemil Deveci, yine borç edebiyatı yaparak, gelen hacizlere isyan etti. Cemil Deveci döneminde, belediyeye ait bir çok tesis haciz yoluyla belediyeden alındı.


Atakum Belediyesi Vedat Türkali Kültür Merkezi

PİYASA DEĞERİ 8 MİLYON LİRA

Geçtiğimiz haftalarda Atakum Belediyesinin işlettiği Seyir Terası Tesisleri, çöp ihalesini alan firmaya olan borçlar sebebiyle haciz yolu ile satışa çıkartılmıştı. Piyasa değeri 7 milyon 849 bin 420 TL olarak tespit edilen Seyir Terası tesisinin ihalesi, 27 Ekim’de Samsun İcra Müdürlüğü’nde yapılacak.