Atakum'un Yeniden Refah'a ihtiyacı var

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman, Atakumlu vatandaşların, hem Cumhur ittifakına hem de millet ittifakına tepkisi olduğunu belirtti.

Atakum Cumhuriyet mahallesi 37. Sokak üzerinde vatandaşlar ile gerçekleştirdiği sohbette, esnafların siyasi partilere tepkileri olduğunu belirten Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman, Atakum ilçesinin Yeniden Refaha ihtiyacı olduğunu söyledi.

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

Esanafın binbir türlü derdi var. Yenedin refah partisi dendiğinde çok büyük tevvecüh var. Rahmetli erbakan hocamıza hepsi dua ediyor. Resmen bir dokunduk bin ah işitik. Esnaf arkadaşlar hem kendi ticaretleri ile ilgili , hem tüketici ile ilgili sıkıntıları anlatmaktan geri kalmadılar.cumhur ittifakına da millet ittifakınada büyük tepki var. Herkes ötekileşmekten ayrımcılıktan bıkmış. İlk söyledikleri ;

“- sattığımız malları ertesi gün sattığımız bedele alamıyoruz . Ülkemizde üretim yok. Dışa bağımlı yaşıyoruz. Tv’lerden konuşmak kolay. Kendileri (hem vekiller hem cumhurbaşkanı ) milyarlarca lira maaş alırken vatandaşın 3 lirasına göz dikiyorlar. Meclise onları seçenler bizleriz . Bizim halimizi neden görmezler . Muhalefet desen almış başını gidiyor. İktidar makamı peşimde . Hiç bir çözüm önerileri yok. Urfada konuşmasında fındığın urfada yetiştiğini söyleyen anamuhalefet lideri bu ülkeyi yönetmeye talip . Ülkenin neresinde ne üretildiğini bilmeyen adama mı oy verelim. Diğer bir muhalefet partisi sinirden küfretmekten hicap duymuyor. Ona mı oy verelim . Bir diğeri ortada hiç yok .” Diyorlar.

Yeniden refah partisi lideri dr. Fatih erbakanı takip ettiklerini , dinlediklerini ve takdir ettiklerini dile getiren yüzlerce insan ile sohbet ettik.

“- doğruları söylüyor. Halkı kandırmıyor. Temiz siyaset yapıyorlar. Yeni kadroları ile çalışıyorlar. Halkın içine çıkmaya yüzleri var çünki , tertemizler. İktidar partililer tedbil kıyafet çıkıyorlar, ana muhalefet meydanlarda urfa’da ülkenin fındık üretiminin %42si olduğundan bahsetmesi milletle dalga geçer gibi.” Diyorlar.

Atakum pazar esanfının %30’a yakını kadınlardan oluşuyor. Atakum belediyesi kadın hakları savunucusu gibi görünüyor ! Ancak hanım esnafların tek dile getirdikleri “bayan wc” .

“- erkekler camiye gidip ihtiyaçlarını görüyorlar. Biz bayanlar çok zorluk çekiyoruz. Defalarca dilekçe verdik ancak hiç bir çözüm üretilmedi. İşkaliye bedeli veriyoruz ama hizmet göremiyoruz. Atakumda 4 büyük pazar kurulan yer var. Hiç birinde bayanlara özel wc mevcut değil. Kadın haklarını savunan belediye başkanı sayın deveci pazar ziyareti bile yapmıyor. Halkın arasında değil. Varsa yoksa partiler , eğlenceler, toplantılar, kutlamalar. Pazarcı esanafını unuttu. Seçim zamanı akla hayale gelmeyecek vaatlerde bulunan belediye başkanı seçildikten sonra yandaşlarını kayırıp gerçek halkı unuttu. Atakum akp ilçe başkanlığı zaten tepkilerden çekindiği için pazar yerlerine gelemediği gibi artık atakum halkının sözüne kulak asmazken , chp belediye başkanı kendi dünyasında atakumu parsel parsel tanıdıklarına satıyor” diyorlar.

Yeniden refah partisi atakum ilçe başkanlığı olarak en kısa zamanda belediye dilekçemizi verip bu konunun takipçisi olacağız. Çünki bizim anlayışımız önce millet anlayışıdır.

İlçemizin kırsal kesiminde hayvancılık ve tarım yapılırdı. Girdi maliyetleri yüksek olduğu için köylü üretim yapmıyor. Hayvancılık yapmıyor. Belediye bu konuda üretime dayalı hiç bir çalışma yapmıyor. Göstermelik 500 kg ata tohumu ekti “kumlukta oynayan çocuk gibi” kafasında kasget poz veriyor.

Atakumumuzu parsel parsel sattı. Şimdide yeni bir satış yapılacakmış duyduğuma göre. Atakumun en gözde yeri hatta rüşvetler havada uçuşuyormuş. Belgeler elimde olmadığı için sadece iddadan öteye bir şey değil ancak satış olurda belgeler ilime gelirse atakum kamuoyu ile paylaşmak , doğru olanları anlatmak görevimiz. Seyir terası işini kılıfına uydurup sattılar. Yine kılıfına uydurup satacaklar. Sonrada belediye önüne çıkıp madur edebiyatı yapacaklar. Basın açıklamasında dil sürçmesi ile gündemi değiştirecekler.

Yakın takip ettiğimiz atakum belediyesinde tüm yolsuzlukları çıkartmaya kararlıyız. Halkın yanında olmayan , kendi ve yandaşlarının kesesini doldurma mücadelesi içerisinde olan atakum belediye başkanı sayın deveci ilçe halkının taraflı tarafsız tepkisini çekmeye devam ediyor, bunuda görüyoruz.

94 belediyeciliğini atakuma getirip , rahmetli erbakan hocamız belediye bina girişlerine “rüşvet alanda verende melundur” yazdırmıştı , bizde peygamberimiz s.a. Hadisi olan “hırsızlık yapan kızım fatma dahi olsa cezasını verirdim” yazacağız.

Atakum bizim. Biz atakumuz. Yandaşların değil atakum halkının içindeyiz.