Atakum'da Şenol Katkat rahatsızlığı

TAKİP ET

CHP'li Atakum Belediyesi'nde Şenol Katkat'ın sosyal medya paylaşımında ki Özel Kalem Müdürü olarak Duhan Doru'yu paylaşması tepkilere neden oldu. Katkat'ın bu paylaşımı belediye içerisinde rahatsızlık yarattı.

FETÖ soruşturmaları kapsamında görevden alınan Şenol Katkat’ın paylaşımları tekrar gündem oldu.

EŞEĞİN HATRI VAR BENZETMESİ

2019 yılı yerel seçimlerinde CHP’den Başkan Adayı olan Cemil Deveci aleyhinde olduğu ifade edilen “Benim bu seçimde bütün çabam, gayretim: ‘Eşeğin hatrına değil sahibinin hatrına’ bunu da herkesin bilmesini isterim. Özellikle (Eşeğin).” Şeklindeki paylaşımı o dönem tepki çekmişti.

BAŞKAN DEVECİ’Yİ GOYGOYCU DİYE TANIMLADI

Katkat yine o dönem yaptığı başka bir paylaşımda; adaylığı açıklanması beklenen Cemil Deveci’nin yaptığı bir konuşmada dile getirdiği; “Seçilirsem parti rozetimi çıkartıp, bütün siyasi partilere eşit mesafede olacağım” cümlesine de, sosyal medya hesabından eleştirmişti. Şenol Katkat, “Benim partimin adayı ‘Seçilirsem parti rozetimi çıkartıp, bütün siyasi partilere eşit mesafede olacağım’ diyemez. ‘Herkesin belediye başkanı’ olmakla ‘hiç bir partinin belediye başkanı olmamak’ aynı şey değildir. Sen yarın bütün siyasi partileri eşit mesafede olacaksan benim de bugün bütün adaylara eşit mesafede olmamam için hiç bir neden yoktur demektir. Goygoyculuk yapacağız diye dan-dun konuşacağına proje üretin proje anlatın millete” demişti.

KATKAT’IN YENİ HAMLESİ

Belediye içerisinde kaynaklara göre kendisini Atakum Belediyesinde üst düzey yönetici olarak tanıtan Şenol Katkat’ın yeni hamlesi yine tepkileri üzerine çekti.

Katkat, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda CHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Nihat Doru'nun oğlu Duhan Doru'yu Atakum Belediyesine Özel Kalem Müdürü diye paylaştı. Özel Kalem Müdürü Erhan Yılmaz olarak bilinmesine ve belediyenin internet sitesinde yazmasına rağmen Şenol Katkat’ın bu hareketi, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye karşı bir hamlesi olarak yorumlandı.