Atakum Belediyesi, sahte tutanak ile personeli işten çıkarmış

TAKİP ET

CHP'li Atakum Belediyesi sahte tutanak ile basın biriminde çalışan personel Samet Gürcü'yü sahte tutanak ile işten çıkardığı öne sürüldü.

Samsun’un Atakum Belediyesi’ne ait şirketi olan, Atakum İmar İnşaat Genel Müdürü Osman Temiz, personellerin son iki aydır maaşlarının ödenmediğini belirterek, basın biriminde çalışan Samet Gürcü isimli personelinde sahte tutanak ile işine son verildiğini iddia etti.

SAHTE TUTANAK TUTTULAR

Temiz, belediyede usulsüz işler yapıldığını, son iki aydır personele maaş verilemediğini ileri sürdü. Yeni şirketinde yüksek borcu olduğunu ileri süren Temiz, "Basın birimimizde Samet Gürcü arkadaşımız çalışıyordu. Sahte tutanaklarla işe gelmediği ileri sürülerek işten atıldı. Oda dava açtı. Biz usulsüz yapılan her işlem için suç duyurusunda bulunuyoruz." dedi.

Söz konusu tutanak


MÜCADELEM DEVAM EDECEK

Sahte tutanak düzenlendiği iddiasıyla işten çıkarılan Samet Gürcü, "Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin adıma düzenlettiği sahte tutanaklar birinci ağızdan teyit edildi. Tüm kanıt ve belgeleri mahkemeye sundum. Hukuk mücadelem sonuna kadar devam edecek" dedi.