Atakum Belediyesi'nde 2 müdür açığa alındı

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Samsun Atakum Belediyesi'nde görevli Fen İşleri Müdürü Mehmet Asım Kılıçarslan ile Park ve Bahçeler Müdürü Okan Saral arasında yaşanan silahlı tartışma sonrası başlatılan idari soruşturma sonlandı. Edinilen bilgiye göre: Fen İşleri Müdürü Mehmet Asım Kılıçarslan ve Park ve Bahçeler Müdürü Okan Saral açığa alındı.

VEKALETEN ATANDILAR

Müdürlerin yerine vekaleten görevlendirme yapıldı. Fen İşleri Müdürü olarak aynı birimde çalışan Dilek Öztürk ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevine ise Özcan Çoluk vekaleten atandı. 

OLAY NASIL OLDU?

Olay 16 Ekim’de, Atakum Belediyesi’nde meydana geldi. Belediyeye görevli Fen İşleri Müdürü Mehmet Asım Kılıçarslan ile Park Bahçeler Müdürü Okan Saral arasında iddiaya göre nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Fen İşleri Müdürü Kılıçarslan'ın, Park Bahçeler Müdürü Saral'a ruhsatsız olduğu ileri sürülen silahını çekerek ateş etmeye kalkıştığı, belediyede görevli diğer personellerin ise olaya müdahale ederek Fen İşleri Müdürünü engellediği kaydedildi. Olay polisede yansırken, silah çeken Kılıçarslan ve Saral'ın ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Öte yandan karakolda ifadeleri alınan iki müdür serbest bırakıldı.



Kaynak: diyekonustu.com