Atakum Belediyesi Müdürü'nden ahlaksız teklife suç duyurusu

TAKİP ET

Samsun'un Atakum İlçesinde taciz skandalı iddiası. Eski CHP Atakum İlçe Başkan Yardımcısı ve şu an CHP'li Atakum Belediyesinde Müdür olarak görev yapan şahsın, belediye çalışanı olan bir kadın personele yaptığı iddia edilen ahlaksız teklifi şaşırttı.

Söz konusu şahsın tacizlerine maruz kaldığını söyleyerek Samsun Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunan mağdur belediye çalışanı, kendisine gönderilen mesajları da şikayet dosyasına ekledi.

BENİMLE YATMAZSAN SENİ ÇÖPE SÜRERİM

Evli olan ve 3 çocuğu bulunan kadın ifadesinde, “Belediyede işe başladığımda temizlik personeliydim. Sonra beni söz konusu şahsın yanına görevlendirdiler. İlk bir ay sorun yoktu. Sonra bana ahlaksız bir teklif ile geldi. Sonra da beni ‘Benimle günlük apart eve geleceksin, beni tatmin edeceksin. Yoksa seni temizlik işleri müdürlüğüne gönderirim, sokak süpürürsün’ diyerek defalarca tehdit etti” sözlerine yer verdi.

NASIL İSPATLAYACAKSIN, SANA KİM İNANIR

CHP’li Belediye Başkanı Cemil Deveci yönetimindeki belediyede şikayetini ilgililere ilettiğini, bu şikayetinin ardından da söz konusu şahsın tehditlerine maruz kaldığını ifade eden mağdur kadın, “Şikayetimi belediye başkan yardımcısı Ş. A’ya ilettim. Bana, ‘sen git biraz dinlen’ dedi. Sonra şahıs bana ‘Seni aparta çağırdığımı nasıl ispatlayacaksın, sana mı inanırlar bana mı? Sana kim inanır kızım, kim?’ şeklinde mesajlar attı. Bu mesajları da savcılığa sundum” dedi.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU

Eski CHP Atakum İlçe Başkan Yardımcısı olan ve halen CHP’li Atakum Belediyesinde Müdür olarak görev yapan şahısla alakalı Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.