ASFED ödül töreni gecesinde Samsunlular çoştu

TAKİP ET

Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) tarafından düzenlenen Samsun Gençlik Buluşması'nda sahneye çıkan Haluk Levent Samsunluları coşturdu. ASFED Başkanı Osman Yılmaz, yoğun katılım için Samsunlulara teşekkür etti.

Ankara’da ASFED tarafından düzenlenen Samsun Gençlik Buluşması’na Samsun milletvekilleri, Samsunlu bürokratlar, akademisyenler ve Samsun İlçe belediye başkanları ile binlerce Samsunlu katıldı.

Yöresel dans gösterisinin de düzenlendiği gecede konuşan ASFED Başkanı Osman Yılmaz, “ASFED bir yönetim hareketidir. Biz kendimize şu ilkeleri rehber edindik. Bu harekette önce 'ben' diye bir şey yoktur, 'biz' vardır. Bu hareket önce Samsun ilkesi ile hareket eder. Bu hareket milletin manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlıdır. İşte bu anlayışla kuruluşumuzdan bu yana eğitimden kültüre, sanattan spora birçok dalda faaliyete hep birlikte imza attık” diye konuştu.

ASFED Başkanı Osman Yılmaz şöyle devam etti;

“Bize neden ASFED’i kurudunuz, diye soruyorlar. Bu kardeşiniz 11 yaşında Samsun’dan Ankara’ya gelmiş, 14 yaşında babasını bir trafik kazasında kaybetmiş, 2 gün geçmesine rağmen cenazesine ulaşamamıştı. Yanında kimsesi yoktu. İşte biz bu hikayeden ders alarak kimsesizlerin kimsesi olmak için yola çıktık. İşte o gün kardeşiniz 'Hiçbir Samsunlu kendini yalnız hissetmeyecek' diye bir söz verdi. Biz inanıyoruz ki bu salondaki gençlerin arasından adını tarihe yazdıracak nice isimler çıkacaktır. Biz inanıyoruz ki bu salondan yeni dünya liderleri çıkacak ve onlar yeni dünyayı inşa edecektir. Gençler gözbebeğimizdir diyerek onlar için burs sağladık. Sosyal yardımlaşma ile sadece Samsun’a değil ülkemizin her yanına elimizi uzattık.

Ankara’ya gelen her Samsunluya ev sahipliği yaptık. Bugün burada Samsun’un şiir kitabını biz yazacağız. Samsun’un fotoğraf albümünü biz oluşturacağız. Samsunun en güzel resimlerini biz sergileyeceğiz. Hep birlikte Samsunu dünyaya tanıtacağız.

Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından resim, şiir ve fotoğraf alanında düzenlenen yarışmada dereceye girenlerin ödülleri verildi.

Ödül törenin ardından olan sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan Türker sahne aldı. Türker’in ardından Volkan Arslan sahneye çıktı.

Yöresel şarkılar söyleyen Volkan Arslan’a sahnede dans ekibi de eşlik etti.

Gecede sahneye son çıkan isim ise ünlü sanatçı Haluk Levent oldu. Haluk Levent, etkinlik sırasında sahneden inerek yaşlı ve engelli vatandaşlarla dans etti.