Alkol içmenin Yasak Olduğu Atakum Yalı Kafe'de Alkollü Eğlence

TAKİP ET

CHP'li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Yalı Kafe'nin satışı yapılmaması için İller Bankası'na yalvarırken, alkolsüz mekan olan Yalı Kafe'de HDP'nin yan örgütü Halkın Demokratik Kongresi (HDK) Samsun temsilcilerinin alkol içtiği ileri sürüldü. Görüntüde, Yalı Kafe'nin bir kısmının perde ile kapatıldığın görüldü. Alkollü mekan ruhsatı olmayan Yalı Kafe'nin zabıta ekipleri tarafından mühürlenip mühürlenmeyeceği merak konusu oldu.

Samsun'un Atakum İlçesi'nde belediyenin iştiraki olan Yalı Kafe'de önceki akşam yapılan bir eğlencede masalar içkilerle doluydu. İçki ruhsatı olmamasına rağmen camları perdelerle örten grup, alkol aldı ve gece geç saaatlere kadar çalınan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi.

Atakum'da faaliyet gösteren Kuzey Kültürevi'nin 1. Yıl Dayanışma Yemeği'ne 16 Haziran'da Yalı Kafe ev sahipliği yaptı. Belediye tarafından tahsis edilen salonda içki ruhsatı olmamasına rağmen içki içildi. Salonun pencereleri beyaz perdelerle kapatıldı. Çalınan müzikler eşliğinde eğlenildi.

İÇKİ RUHSATI YOK

İçerideki ortamdan kimse haberdar olmazken, eğlenceden sonra herşey gün yüzüne çıktı. Atakum Kuzey Kültürevi, içkili gecesine ait tüm resimleri sosyal medya hesabından paylaştı. Böylece içki ruhsatı olmayan Yalı Kafe'de usulsüzlük yapılarak, içki içilmiş oldu.

DEVECİ'DEN İZİN VAR MI?

Bu içkili eğlenceden Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci'nin "haberi var mı yok mu" bilinmiyor. Ancak camların perdelerle kapatılması, içkinin servis edilmesi Yalı Kafe yönetiminin, ya Başkan Deveci'ye konuyla ilgili bilgi verdiği ya da bu şekilde talimat aldığı şeklinde yorumlandı. 

HDP'NİN UZANTILARIDA ORADAYDI
Küzey Kültürevi dayanışma yemeğinde daha sonra HDP olarak ismini değiştiren Halkın Demokratik Kongresi HDK Samsun temsilcilerinin de yer alması dikkat çekti.

FOTOĞRAFLAR SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Alkol içmenin yasak olduğu Yalı Kafe'de alkol içen şahıslar, hatıra olsun diye çekindikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Kaynak: Hedef Halk, Akasyam