AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy istifa etti

TAKİP ET

Samsun AK Parti'de 3 ilçe Başkanı görevden alınmasının üzerine, ilçe başkanlarının istifası istendi. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, sosyal medya hesabından ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti'de kongre öncesinde ilçe başkanlarının görevden alınması gündeme bomba gibi oturdu.

Samsun'da da kongre öncesi 3 ilçe başkanı görevden alındı.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, Atakum İlçe başkanı Haluk Köksoy ve Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı'nın istifaları istenmişti.

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, sosyal medya hesabından ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Haluk Köksoy sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;

Saygıdeğer dava arkadaşlarım, gönül verdiğimiz partimizin Atakum Teşkilatının değişik kademelerinde yaklaşık On Yıl görev yaptım, bu sürenin yaklaşık Üç Yılını ise İlçe Başkanı olarak geçirdim. Geldiğimiz aşamada ve yapılan istişareler sonucunda önümüzde yapılacak olan İlçe kongresinde aday olmayacağından, İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek ayrılıyorum. Bu süreçte onlarca seçim geçirdik, teşkilatımızın her kademesinde görev yapan arkadaşlarımla acı tatlı hatıralarımız oldu.Ben şahsen herkese hakkımı helal ediyorum, teşkilat kademelerindeki arkadaşlarımında bana haklarını helal etmelerini temenni ediyorum.
Değerli arkadaşlar, biz millete mal olmuş bu partinin neferleri olarak, aynı şevk ve heyacanla,davamıza ve Sayın Cumhurbaşkanımız'a destek vermeye devam edeceğiz. Rabbim başta şahsım olmak üze hepimizi bu Aziz Millet'e hizmetle şereflendirsin