Adem Bektaş, tekrar daima sizinle

TAKİP ET

Atakum Belediyesi eski Başkanı Adem Bektaş, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Atakum Belediyesi Başkan adaylığı için, 'Daima Sizinle' sloganı ile seçim sahasına inmişti. Atakum'dan aday gösterilmeyen Bektaş, afişlerindeki Atakum kısmını kaldırarak, Büyükşehir Belediyesi'ne adaylık için 'Daima Sizinle' sloganı ile devam etti. Aradan geçen 13 ay sonra Adem Bektaş, tekrar duvar reklamları afiş asarak 'Daima Sizinle' sloganını kullandı. Adem Bektaş'ın bu sefer önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi planlanan AK Parti Samsun İl Başkanlığı seçimleri ile ilgili afiş yaptırdığı öne sürüldü.

Samsun’da şehrin çeşitli yerlerindeki bilbordlara asılan Atakum Belediyesi eski Başkanı Adem Bektaş’ın afişleri merak uyandırdı.

Yerel Seçimlerde Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan ancak aday gösterilmeyen Adem Bektaş’ın fotoğrafının bulunduğu ve “Daima Sizinle” sloganının yer aldığı bilbordlar dikkat çekti.

İlçe kongrelerinin başladığı Ak Parti teşkilatlarında Samsun İl Başkanlığı Kongresi de 9. ve 12. aylarda gerçekleşecek. Kongre süreci yaklaşırken şehir merkezinin farklı noktalarında Adem Bektaş’a ait afişlerin asılması, Bektaş’ın İl Başkanlığına aday olacağı yönündeki yorumların yapılmasına sebep oldu.

Adem Bektaş Kimdir ?

1964 yılında Samsun’ da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Samsun’ da yaptı. 1987 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bölümü’nden mezun olarak Samsun’ da serbest mimarlık yaptı. 1991-1997 yılları arasında Almanya’da Hophofman Architektur Firmasında Sosyal Konut Yapı Tasarımları Strassenbau A.G. firmasında Kent Tasarımı ve Çevre düzenlemesi alanlarında şantiye yöneticiliği yaptı. 1997 yılından sonra ASA Mimarlık Mühendislik Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı OLDU. AK Parti kurucu üyesi olan AK Parti’de Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu İl Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2004 -2009 yıllları arasında AK Parti Atakum Belediye Başkanı olarak görev yaptı. 

Evli ve iki çocuk babası. Almanca biliyor. 


Kaynak: DM Haber