Abdullah Karapıçak, 'Cumhur İttifakı siyaseti pazarlık üzerine inşa edilmemiştir'

TAKİP ET

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak 'Bazen Cumhur İttifakını anlayamayan veya anlasa da şahsi hırsları için bizleri 'ittifaktan bir şey istememekle' itham etmeye çalışanlar olduğunu görüyoruz' diyen Karapıçak; 'Herkes şunu bilmelidir ki Cumhur İttifakı Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi 'Cumhur İttifakı siyaseti pazarlık üzerine inşa etmemiştir. Cumhur İttifakı al-ver süreciyle kurulmamıştır." dedi.

CUMHUR İTTİFAKI AL-VER SÜRECİYLE KURULMAMIŞTIR
MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak yaptığı açıklamada “Bazen Cumhur İttifakını anlayamayan veya anlasa da şahsi hırsları için bizleri ‘ittifaktan bir şey istememekle’ itham etmeye çalışanlar olduğunu görüyoruz” diyen Karapıçak; “Herkes şunu bilmelidir ki Cumhur İttifakı Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi ‘Cumhur İttifakı siyaseti pazarlık üzerine inşa etmemiştir. Cumhur İttifakı al-ver süreciyle kurulmamıştır.’ dedi.

Devletin âlî menfaatleri uğruna ‘beka’ diyerek çıktığımız bu yolda hiçbir dünyevi menfaat beklemeden MHP’nin gösterdiği duruş ise bu hareketin kurucu değerlerinin en pratik göstergesidir. Hiç kimse bizi, partimizi bu tür materyalist anlayışın bir ürünü olan fikirler ve pragmatist siyasetin sonucunda oluşan oportünist şahıslar ile karıştırmasın. “Karşılıksız” kelimesinin anlamını bilmeyenler, ideolojik siyaseti gördüğünde anlayamayanlar bizleri “neden bir şeyler istemedin” diye eleştirebiliyorlar.” dedi.

BUGÜN DAHA İYİ ANLAŞILMAKTADIR
MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak açıklamasının devamında “Dur durak bilmeden çalışıyoruz” demeden çalışıyoruz diyen Karapıçak açıklamasının devamında; “Milliyetçi Hareket Partisi 51. Yılını doldurmuş bir siyasi harekettir. Haklı siyaseti, kuruluş, varoluş nedeni ve fikirlerinin yansımaları bugün Türk Milleti tarafından daha iyi anlaşılmaktadır. Yakın geçmişte ülkemizin içinden geçtiği süreçte gerek ülke içinde gerek ise dış politikadaki istikrarlı duruşumuz, taviz vermez yaklaşımımız Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin liderliğinde sürdürülmektedir. Bizlere düşen görev de Samsun yerelinde bu duruşun yansımasını tabanımıza, teşkilatlarımıza, vatandaşlarımıza bıkmadan usanmadan anlatmaktır. Bu doğrultuda dur durak bilmeden çalışıyoruz” diye konuştu.