Samsun Zafer Partisi'nden AK Parti eski Milletvekili Aydın Ünal hakkında suç duyurusu

TAKİP ET

Samsun'daki Zafer Partisi üyeleri, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'a vatan haini ve partililere de 'Kafası çalışmayan, ahmak ve ayak takımı' şeklinde hakaret eden AK Parti eski Milletvekili Aydın Ünal hakkında suç duyurusunda bulundu.

Zafer Partisi Samsun İl ve İlçe Teşkilatı üyeleri, bir televizyon kanalın Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve partililere ağır hakaretlerde bulunan AK Partili eski Milletvekili Aydın Ünal hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından seviyesi düşük hakaretler ile ilgili dava açtığını belirterek, Zafer Partisi il başkanları, ilçe başkanları ve parti üyelerine Ünal hakkında suç duyurusunda bulunulmasını ve manevi tazminat davası açılmasını istemişti.

 

"YÜCE TÜRK ADALETİ GEREKEN CEZAYI VERECEKTİR"

Zafer Partisi Samsun il ve ilçe teşkilatında bulunan başkan ve yöneticiler, "Kafası çalışmayan, ahmak, yüzeysel düşünen kitle ve ayak takımı" hakaretinde bulunan Aydın Ünal hakkında, hakaret ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlarından şikayette bulundu. Samsun Adliyesi önünde açıklama yapan Zafer Partisi Atakum İlçe Başkanı Av. Burak Seyfeli, "Aydın Ünal isimli şahıs 'İnşallah dava eder' demişti. Türkiye'deki tüm Zafer Partililer tek tek dava ediyor. Yüce Türk adaletinin milyonların gözünün önünde gerçekleşen hakaretlere gereken cezayı vereceğine inancımız tam. Biz doğru yolda oldukça birilerinin sinirleri bozuluyor. Rahatsızlık vermeye devam edeceğiz. Türk milliyetçiliğinden rahatsız olup hakarete başvuran herkes yargılanacak." diye konuştu.