Samsun trafiğini bu sefer Demir değil Demirtaş felç etti

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım ilçesi Bağdat caddesi üzerinde araç trafiği kilitlendi. Trafiğin kilitlenmesinde Necattin Demirtaş'ın neden olduğu ortaya çıktı.

Samsun’da son iki yıldır trafik zaman zaman durma noktasına kadar geldi.

AKILLI ŞEHİR TERS TEPTİ

Akıllı Şehir adı verilen Samsun’un trafiğini rahatlatacak proje ters tepti, yollardaki trafik yoğunluğu daha da arttı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise akıllı şehir projesiyle trafik sorunun çözüldüğü savunuyor.

TRAFİK DAHA DA ARTTI

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Akıllı Şehir” projesinde araçların yoğunluklarına göre trafik sinyalizasyonları sensörler vasıtasıyla yanıp sönmesi amaçlandı. Bazı noktalarda ve özellikle Cumhuriyet Meydanı’nda trafik ışıkları fasılalı olarak çalışmaya başladı. Böylelikle trafiğin azalması beklenirken daha da artı.

BU SEFER DEMİR DEĞİL DEMİRTAŞ ÇIKTI

Bugün İlkadım ilçesinde aşırı tıkanan trafik nedeninin yine akıllı şehir projesinden kaynaklandığı düşünülürken işin aslı farklı çıktı. Haftanın ve günün en yoğun saatlerinde İlkadım Belediyesi tarafından Bağdat caddesinde yama asfalt çalışması yapıldı.

Çalışma yapılırken Bağdat caddesinin bir kısmı trafiğe kapatıldı. Trafiğin en hareketli olduğu saatlerde kapanan yol nedeniyle, Bağdat Caddesi başta olmak üzere, Kulaca Caddesi, Saathane bölgesi ve Öğretmenevi istikametine giden İstiklal Caddesi üzerinde trafik durma noktasına geldi.

Araç sürücüleri kilitlenen trafik nedeniyle İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş’a tepki gösterdi.

Necattin Demirtaş Mustafa Demir İlkadım Belediyesi Samsun trafik