Samsun MHP tanıtım toplantısı salon dışına taştı

TAKİP ET

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ve il teşkilatının düzenlediği tanıtım toplantısına MHPliler yoğun ilgi gösterdi.

MHP Samsun İl Teşkilatı yeni yönetimi tanıtım toplantısı düzenledi. Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen tanıtım toplantısına MHP’li vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Toplantı salonuna sığmayan vatandaşlar salon dışına taştı.

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Mucur açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

Canımdan aziz bildiğim, bir mensubu olmaktan şeref duyduğum, Milliyetçi-Ülkücü hareketin kıymetli şahsiyetleri huzurunda beni Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sıfatıyla sizlerle buluşturan Yüce Yaradana Hamdu Senalar olsun.

Yıllarımı verdiğim, vermekten hiçbir zaman tereddüt etmediğim hareketimizin bir mensubu kardeşiniz, hemşeriniz, evladınız olarak huzurlarınızda olmaktan sizlerle yol arkadaşlığı yapmaktan bahtiyarım, şükürler olsun rabbime.

İl Başkanlığımız tarafından organize edilen, birlik ve beraberliğimizin bir adımı olarak gördüğümüz ve bu yoğun katılımla memnuniyet duyduğumuz anlamlı buluşmaya katılan, bizlere güç veren her bir dava arkadaşıma şükranlarımı sunuyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum.

Kıymetli dava ve yol arkadaşlarım, değerli konuklar malumunuz olduğu üzere kısa bir süre önce Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin takdirleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı olarak atandım. Bu göreve gelmemde elbette kişisel duruşum, davaya sadakatim, davama ve partime hizmet aşkım ayrı bir önem kazandı. 

Ülkü Ocaklarından yetişmiş, teşkilatımızın her kademesinde görevler alarak geldiğim bu günlere Liderimizin tabiri ile ‘’Ülkücü Ülkücünün arkasında Dağ Gibi Durandır’’  düsturuyla geldim. Bugün görüyorum ki arkamızda dağ gibi duran Yiğit Ülküdaşlarımla aynı havayı teneffüs ediyorum. Ve bundan son derece memnuniyet duyuyorum. 

Bugün Bu salonda heyecanımıza ortak olan, yıllarca teşkilatlarımızda can siperane mücadele etmiş, partimizin ilimizde başarısı için elinden geldiğince emek sarf etmiş kıymetli yol büyüklerimizle Allah nasip ederse sevdamızın şehri Samsun’da yeni zaferler için kollarımızı sıvadık ve Bismillah dedik.

Samsun hiç şüphesiz Türk tarihinde olduğu kadar Milliyetçi – Ülkücü Hareketin tarihinde de apayrı öneme sahiptir.

Biz bu şehre sevdalıyız, biz bu şehrin can damarıyız. Hizmet aşkımız, genç ve dinamik ekibimiz bu şehre hizmete hazır ve nazırdır.

Ben ve arkadaşlarım küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakarak her bir dava arkadaşımızla her bir hemşerimizle yol yürümek istiyoruz.

Liderimizin ‘’Sevgide Serbestlik, Saygıda Mecburiyet Vardır’’ sözü ve yine Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş beyin ‘’Satanlardan, korkanlardan, Yılanlardan, Yorulanlardan, İlk Zorlukta Vazgeçenlerden Olmayacağız’’ vurgusundan hareketle amacımız Allah rızası için bu davaya ve bu şehre hizmettir. Gerisi Lafı Güzaftır.

Niyetimiz halis, nefesimiz kadimdir. Biliyoruz ki bizi bu kutlu yolda yalnız bırakmayacak ve her daim arkamızda dağ gibi duracaksınız. Birlikte yol yürüyecek, bu kutlu sancağı layıkıyla taşımamızda kader birliği yapacağız.

Bu Vesile ile hareketimizin filizlenip meyve vermesinde emeği olan, taş medreseleri Yusufiye yapan kıymetli büyüklerimizi, dava şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla yad ediyor ve o mücadelelerin içinden gelen ve bugün bizlerle birlikte olan değerli şahsiyetleri de saygı ve hürmetle selamlıyorum.

Son söz olarak, içinizden çıkmış, hiçbir gün davasından taviz vermemiş, siyasi ve iş hayatında zikzak yapmamış, amacı partisine, davasına ve Samsun’a hizmet aşkı olan bu arkadaşınız, evladınıza güveniniz, desteğiniz ve dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyor, varlığınızın benim ve arkadaşlarımız için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulamak istiyorum. Hepimiz biriz ve biz, birlikte güzeliz.

Katılımlarıyla bu birlikteliğe omuz veren Kıymetli Milletvekilimize, İlçe Başkanlarımız ve yöneticilerine, Ülkü Ocakları İl Başkanımız ve yol arkadaşlarına, belediye başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, muhtarlarımıza, değerli hanımefendiler, Asenalarımıza, yol arkadaşlığı yapmaktan şeref duyduğum kıymetli ülküdaşlarımıza ve basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum.

Ez Cümle diyorum ki ‘’Birlikte Rahmet, Ayrılıkta Azap Vardır’’ 

Sağolun Varolun

Allaha Emanet Olun

Ne Mutlu Türküm Diyene