Yeryüzünde ki Cennet Köşesi Terme Miliç Sahili

TAKİP ET

Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) üyeleri Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Terme ile yatıp Terme ile kalktığını belirten Kul; 'Öyle bir süreç yaşıyoruz ki, laf değil iş üretmek ve halkımıza hizmet etmek zorundayız.' dedi.

 

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) üyelerini Terme'de sabah kahvaltısında ağırladı.

Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini herkesin taşın altına elini değil, gövdesini koyması gerektiğini belirten Kul; 'Laf değil, iş üretmek ve halkımıza hizmet etmek zorundayız. 14 yıllık AK Parti hükümetlerinin en büyük özelliği ülke için çok çalışmak olmuştur. Bizler de bu tempoya ayak uydurup yönettiğimiz kentlerimize vizyon katmak ve çok daha fazla çalışmak zorundayız.' dedi.

 

 

MİLİÇ SAHİLİ TERME'NİN VİZYONUDUR

Terme'nin geleceği için önemli adımlar attıklarını özellikle ilçe de turizmin gelişmesine yönelik vizyon projeleri Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirdiklerini belirten Kul; 'Miliç sahilimiz sadece Samsun'un değil, ülkemizin en görkemli sahillerinden biri olmuştur. Samsunlular özellikle yaz aylarında sahilimizi görmek için akın edeceklerdir. Türkiye'nin dört bir tarafından da turistlerimizin ilçemize gelmesini bekliyoruz.' diye konuştu.

 

 

HALKIMIZIN DESTEĞİ BİZİ MOTİVE EDİYOR

Göreve geldiklerinde belediyenin büyük bir borcu olduğunu aldıkları tasarruf önlemleriyle bunu aşağı çektiklerini belirten Kul; 'Bir taraftan borçlarımızı öderken, diğer taraftan da hizmetlerimizi aksatmamaya çalıştık. Şükürler olsun ki, bunda da başarılı olduk. Terme 2.5 yıllık dönemimizde çok önemli hizmetlere tanık oldu. Daha yolun başındayız. Bu ilçeye katacağımız çok şeyler var. Halkımızdan aldığımız güçlü destek bizi son derece motive ediyor.' şeklinde konuştu.