YEDAŞ Eski Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu İMG İle Buluştu

TAKİP ET

Samsun'da 7 yıl süreyle YEDAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürüten ve şirketi başarıdan başarıya koşturan YEDAŞ Eski Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu Samsun İnternet Medyası (İMG) üyeleriyle Piazza AVM'de bir araya geldi. Samsunlu gazetecilerle hasret gideren Türkoğlu;'Samsun her zaman gözümde tütüyor.' dedi.

 

YEDAŞ'TAN GÜZEL ANILARLA AYRILDIM 

Eski Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu Samsun İnternet Medyası (İMG) gazetecileriyle Samsun Piazza AVM'de kahvaltı da buluştu. Samsun'da 7 yıl süreyle görev yaptığını ve şehrin gözünde tüttüğünü belirten Türkoğlu; 'Burada çok güzel anlar bırakarak ayrıldım. İnanın kiraya tuttuğum evimi bile henüz taşımış değilim. Burası benim ikinci memleketim gibi oldu. Çok güzel ve anlamlı hatıralarla ayrıldım. Halen Samsunlularla ilişkilerim en üst düzeyde devam ediyor.' dedi.

 

BAŞARILI BİR ŞİRKET BIRAKTIM

YEDAŞ'tan ayrılmasının tamamen profesyonel bir anlayış içinde olduğunu, YEDAŞ'a ve Samsun'a verdiği bütün emekleri helal ettiğini belirten Türkoğlu; 'Bizler profesyonel yöneticileriz. Bu yüzden de gittiğimiz yer neresi olursa olsun her zaman 'bir varız bir yokuz' diye düşünürüz. 7 yıllık hizmet dönemimde Samsun'a her alanda hizmet etmeye çalıştım. Çok güzel dostluklar edindim. En önemlisi de geride 2020 yılına kadar planlaması yapılan hazır ve başarılı bir şiket bıraktım.' diye konuştu.

 

 

HAYAT DEVAM EDİYOR

Şu anda kendi işleriyle meşul olduğunu ve Samsunlularla yolunun yine kesişebileceğini belirten Türkoğlu; 'Ankara'da yaşamıma devam ediyorum. İstanbul'da da yönetim kurulu başkanlığını yaptığım kendime ait şirketlerim var. Hayat devam ettiği sürece mücadele de devam ediyor. Ben Malatyalı olmama rağmen Samsunluların şahsıma gösterdiği teveccüh ve sevgiye çok teşekkür ediyorum. Medyada görev yapan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.' şeklinde konuştu.