TANER TEKİN: YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ

TAKİP ET

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) üyelerini parti de ağırladı. Çok özel açıklamalarda bulunan Tekin;'Yarın seçimler olacakmış gibi tüm teşkilatlarımız gece gündüz çalışıyor.' dedi.

 

Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) üyeleri MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin'i makamında ziyaret etti. MHP'nin Samsun'daki durumunu değerlendiren Tekin; 'Göreve geldiğimiz günden bu yana bütün teşkilatlarımız gecesini gündüzüne katarak yarın seçim olacakmış gibi çalışıyor. Tüm ilçelerimizde üye sayılarımızı artırarak partimizin gücüne güç katmak istiyoruz. 15 Temmuz sonrası yükselen trendimizi en üst noktaya taşımayı en büyük hedefimiz olarak belirledik.' dedi.

 

BÜYÜK BİR PATLAMA YAPACAĞIZ

Samsun'da MHP'nin ciddi bir potansiyele sahip olduğunu özellikle bunu yerel seçimlerde çok daha fazla hissettiklerini belirten Tekin;'Biz ülkücüler Samsun'da çok ciddi bir oy potansiyeline sahibiz. Bütün mesele büyük bir sinerji yaratarak bu potansiyelimizi açığa çıkartmakta. Bu dönem bunu başarabileceğimizi ve MHP'yi Samsun'da layık olduğu yere getireceğimizi düşünüyorum. Çalışmalarımız sürüyor. MHP sadece Samsun'da değil, ülkemizin her yerinde büyük bir patlama yapacak.' diye konuştu.

 

TAM BİR UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

 Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir vücudun uzuvları gibi çalışan uyumlu bir teşkilat yapısı oluşturmaya gayret ettiklerini belirten Tekin;'Samsun genelinde büyük ölçüde bunu başardığımızı düşünüyorum. İliyle, ilçesiyle, ocaklarıyla, yan kuruluşlarıyla ve yöneticileriyle beraber ahenk içersinde çalışan bir teşkilat yapısı oluşturmaya da devam ediyoruz. Henüz yolun başındayız çok daha mesafe alarak ilerlememiz gerekiyor.' şeklinde konuştu.

 

SAMSUN'UN GÜÇLÜ BİR MEDYASI VAR

Samsun'un güçlü bir yerel medyası olduğunu, bundan da Samsun'da görev yapan siyasi bir partinin yöneticisi olarak büyük keyif duyduğunu sözlerine ekleyen Tekin;'Benim şehrimde medyanın güçlü olması önemlidir. Basın görevini tarafsız ve objektif bir şekilde yerine getirirse bundan hepimiz mutluluk duyarız. Samsun medyası bu anlamda görevini en iyi şekilde yapmaya devam ediyor. Bizler de haberci arkadaşlarımıza her zaman yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz.' diyerek sözlerini tamamladı.