Samsun İMG'den Dolar Bozdurma Kampanyası

TAKİP ET

Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'dövizini boz altına, TL'ye çevir' kampanyasına destek vermek amacıyla anlamlı bir etkinlik başlattı.

 

Samsun'da '500 dolarını bozana 1 aylık reklam bedava' başlığıyla, Türkiye çapında başlatılan kampanyaya tam destek veren Samsun İnternet Medya Grubu üyeleri 31 Aralık 2016 tarihine kadar 500 dolar ya da Eurosunu bozduran her ticari kuruluşa 1 aylık ücretsiz reklam yapma kararı aldı. Türkiye'deki ekonomik dengelerin bozulmasına ve ülkenin ekonomik kriz yaşamasına neden olacak her türlü girişimlerin karşısında olduklarını belirten İMG üyeleri basın mensupları olarak kendi alanlarında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söylediler.

 

BU ÜLKE İÇİN BİZ DE VARIZ

İMG'den yapılan açıklamada; 'Bizler basın mensupları ve aynı zamanda ticari işletmeler olarak memleketimize ve milletimize hizmet eden insanlarız. Türkiye'de her alanda başlatılan kampanyaları anlamlı bulduğumuz gibi ülkesine sahip çıkan herkesi ilgiyle izliyor ve haberlerini yapmaktan keyif alıyoruz. Bu anlamda GercekTaraf.com, Akasyam.com ve MeydanNet.com internet haber gazetelerimizde 500 dolarını ya da eurosunu bozduran her ticari işletmeye dekont tarihinden itibaren 1 aylık reklam yapma sözünü ve taahhütünü buradan ilan ediyoruz. Bu ülke bizim. Türkiye hepimizin.' diye konuştular.