Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Doktor Ümit Halıcı'ya Saldırdılar

TAKİP ET

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Dr. Ümit Halıcı hasta yakınları tarafından darp edildi.

 

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Dr.Ümit Halıcı hasta yakınları tarafından darp edildi. Halıcı'nın tedavi amaçlı hastanede müşahade altında tutulduğu öğrenildi.

 

DOKTOR DARP EDİLDİ

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta yakınları görevli doktoru darp ederek şiddet uyguladı. Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Dr. Ümit Halıcı, silahlı saldırıda yaralanan bir hastaya müdahale ettiği sırada hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Görevlilerin ve hastane polisinin zamanında müdahalesiyle olay büyümeden önlendi. Büyük bir şok yaşayan Halıcı hasta yakınlarından şikayetçi olurken, doktora saldıranlar polis tarafından gözaltına alındı.

 

Doktor Ümit Halıcı

 

ÖNLEMLER ARTIRILSIN

Samsun Sağlık Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı. Yaşanan şiddet olayını sosyal medya aracılığıyla kınayan Öksüz;'Hocamıza geçmiş olsun dilemek için Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi acil servisindeydim. Gördüğüm manzara karşısında yetkililerden talebemiz var. Bir an önce özelikle acillerde polis tarafından önlemler alınmalıdır. Yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor Hocamıza geçmiş olsun diyoruz.'