Samsun Canik ilçesinde Bıçaklı Saldırı Ömür K. ve Murat Ş

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda küfürleşme sonucu Ömür K. ve Murat Ş.'nin aralarında kavga başladı. Canik'te yaşanan B bıçaklama ile başlayan kavgada 2 kişi yaralandı.

 

Samsun'un Canik ilçesinde yaşanan olayda bıçaklı saldırı sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralanan kişilerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, diğer yaralının ise hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

 

BİRİNİN DURUMU AĞIR
Samsun'un Canik ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda küfürleşme sonucu Ömür K. ve Murat Ş.'nin aralarında başlayan kavgada 2 kişi bıçaklandı. Bıçaklı saldırıya uğrayan Murat Ş. göğsünden aldığı bıçak darbesiyle yere yığıldı. Sedat Ş. ise karnından yaralandı. Sağlık ekiplerine haber verilmesiyle birlikte  112 Acil Servisi tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne  kaldırılan ve durumu ağır olan Murat Ş. ameliyata alındı. 

 

SALDIRGAN KAÇTI
Meydana gelen Kavga da yaralan Sedat Ş. ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Adının Ömür K. olduğu öğrenilen bıçaklı saldırgan olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ömür K.' yı arama çalışmalarına başlarken, olayla ilgili soruşturma başlattı. Yaralanan kişilerin yakınları ise hastaneye koştu. Çevre sakinlerinden yaşanan olayla ilgili bilgi alan polisin kaçan saldırgan hakkında bilgi aldığı öğrenildi.