Samsun AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel Görevden Mi Alınıyor?

TAKİP ET

Samsun'da AK Parti İl Teşkilatı'nda hareketli günler yaşanması İl Başkanı Muharrem Göksel'in görevden alınacağı dedikodularına hız kazandırdı.

 

Gün geçmiyor ki, Samsun AK Parti İl Teşkilatı’nda sular durulsun. Zaman geçtikçe  Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’in görevden alınacağı dedikoduları daha da dillendiriliyor.

 

AK Parti’de son 4 aydır kazanlar kaynıyor. AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’in görevden alınacağı dedikoduları yayılmıştı. Dedikodulara kulak asmayan il yönetimi ve Başkan Göksel, teşkilat çalışmalarına ara vermeden devam etti. Göksel ve yönetiminin, ilçe teşkilatları arasında koordinasyonu sağlayamadığı kulislerde sıklıkla dillendirilmişti.

 

DEDİKODULARA DUR DEMEK İÇİN ANKARA ZİYARETİ

Kulislerde sıklıkla konuşulan görevden alınacak dedikodularına son vermek isteyen Başkan Göksel, geçtiğimiz aylarda Ankara’da bulunan AK Parti Genel Merkezi’ne giderek bir takım görüşmeler yaptı. Genel Merkeze giderek koltuğunu sağlama aldığını gösteren Göksel, hakkında çıkan dedikodulara da cevap vermiş oldu. Ankara ziyaretinden bir süre Göksel’in görevden alınacağı dedikoduları son bulmuştu.

 

ANKARA İSİM ARIYOR

Geçtiğimiz hafta GercekTaraf.com imtiyaz sahibi Okan Çakır’a gelen telefonda, Göksel’in ve yönetiminin görevden alınacağı, yeni yönetimin oluşturulacağı bilgisi geldi. Ankara’da hummalı bir çalışma içerisine giren Genel Merkez’in yeni isim arayışına girdiği Okan Çakır’a gelen bilgiler arasında yer aldı.

 

KOLTUĞU SALLANIYOR MU?

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan’ın da katıldığı, AK Parti Samsun 73. İl Danışma Meclisi Toplantısı sonra Samsun AK Parti Teşkilatı’nda morallerin bozulduğu görüldü. Samsun yönetiminin teşkilat yapısının bozulduğu, il ile ilçe teşkilatları arasında koordinasyon bozukluğu yaşanmasından dolayı  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan’ın bu duruma tepki gösterdiği kulislerde yer aldı. Dip not olarakta; AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, AK Parti Samsun Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşerek, yönetimde ki aksaklıkları sordu. Sözlü ve yazılı olarak alınan cevaplar ile rapor hazırlanıp Genel Merkeze bildireceği öğrenildi.