MENDERES KABADAYI: ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

TAKİP ET

Samsun İnternet Medya Derneği (İMG) OMÜ Genel Sekreteri Menderes Kabadayı'yı makamında ziyaret etti. Ondokuzmayıs Üniversitesi'ni layık olduğu yere hep birlikte getireceklerini belirten Kabadayı; 'Biz büyük bir aileyiz.' dedi.

 

OMÜ Genel Sekreteri Menderes Kabadayı, Samsun İnternet Medya Derneği (İMG) üyelerini makamında ağırladı. Ondokuzmayıs Üniversitesi'nin en alt çalınanından en üstüne kadar büyük bir aile olduğunu dile getiren Kabadayı; 'Çok tecrübeli ve deneyimli bir rektörümüz var. Onun önderliğinde çok başarılı bir döneme imza atarak OMÜ'yü çok daha yukarılara taşıyıp, Türkiye'nin sayılı üniversiteleri arasında yer almak istiyoruz. Bunu başaracak bilgi ve donanımımız var.' dedi.

 

ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Üniversite de göreve geldikleri günden bu yana mesai kavramı nedir bilmeden çalıştıklarını ve bu temponun hiç düşmeden devam edeceğini belirten Kabadayı; 'Ülkemiz çok çetin bir süreçten geçiyor. Burada bize düşen görev çok çalışarak kendi alanımızda üzerimize düşen görevi yapmaktır. OMÜ Samsun'un gözbebeği olan bir kurumdur. Bu üniversiteyi başarıdan başarıya koşturmakta bizlerin olmazsa olmazıdır. Bunun için mücadele ediyoruz.' diye konuştu.

 

 

SAMSUN'UN GÜÇLÜ BİR YEREL BASINI VAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kabadayı; 'Samsun'un çok güçlü bir yerel basını var. Bundan da bir yönetici olarak büyük mutluluk duyuyorum. OMÜ sizler için bilgi ve haber kaynaklarının başında geliyor. Tarafsız ve objektif bir medyanın ülkenin gelişmesine ve büyümesine çok önemli katkılar vereceği düşüncesindeyim. 15 Temmuz sürecinde medyanın öneminin ve değerinin çok daha iyi anlaşıldığını düşünüyorum.' diyerek sözlerini tamamladı.