Fevzi Apaydın; Büyük Samsun'u Yeniden İnşa Etmeliyiz

TAKİP ET

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Odası (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın İnternet Medya Grubu (İMG) üyeleriyle TŞOF Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

 

Samsun'un son dönemde ciddi atılımlar yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Apaydın; 'Bizim çok ciddi cevherlerimiz var. Tek sorunumuz birlik ve beraberlik içinde hareket edemiyoruz.' dedi.

 

ÇOK DEĞERLİ CEVHERLER VAR

Samsun'u ve Samsunluları Ankara'da temsil etmekten büyük bir gurur duyduğunu bir yanının Samsun'da diğer yanının Ankara'da olduğunu belirten TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın;'Yıllarca Samsun'da hem şoförlerimizin hem de esnafımızın başkanlığını yaptım. Şimdi ise Türkiye'deki şoför esnaflarımızın genel başkanlığını yapmayı Allah bize nasip etti. Samsun'da çok değerli cevherlerimiz var. Mesele bu cevherleri ortaya çıkarıp ülke çapında değerler yetiştirmek öncelikli hedefimiz olmalı' dedi.

 

GÖÇ VEREN KENT OLMAMALI

Samsun'un, Karadeniz'in incisi ve büyük bir şehir olduğunu dile getiren Apaydın;'Samsun ciddi bir potansiyele sahip olan bir şehir. Sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda güçlü birliktelikler oluşturup 'Biz' diyebilen bir şehir konumuna gelirse 1970 yıllarda ilk 7 şehir arasında olan Samsun'u yeniden eski günlerine geri getirebiliriz. Bütün mesele biraraya gelip sorunlarımızı ortak akılla çözmekten geçiyor. Aksi halde göç veren bir şehir olmaktan kurtulamayız.' diye konuştu.

 

 

HER ALANDA BİRLİKTELİK ŞART

Ankara'da çok önemli yerlerde görev yapan Samsunlular olduğunu siyasette, bürokrasi de, ticarette bu potansiyelin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Apaydın;'Ankara, ülkemizin başkenti ve tüm sorunların yerinde çözüldüğü ana bir kent. Bu şehirde Samsunlu olup çok özel mevkilerde görev yapan Samsunlu hemşehrilerimiz var. Ben de bunlardan biriyim. Samsunlularla hiç bağımı koparmadığım gibi aksine onların sorunlarına ve beklentilerine hep çözüm bulmaya çalıştım. Bunda da başarılı olduğuma inanıyorum. Bundan sonra da Samsun'un gelişmesi ve büyümesi için elimden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğim.' şeklinde konuştu.