FETÖ'nün Samsun'da ki Kozmik Evi

TAKİP ET

Hain kanlı darbe girişimi ile adından sıkça söz ettiren FETÖ'nün arkasında ki sır perdesi gün geçtikçe aralanıyor. Yeni detaylar ile FETÖ'nün sır yapısı deşifre ediliyor.

 

Hain kanlı darbe girişimi ile adından sıkça söz ettiren FETÖ’nün arkasında ki sır perdesi gün geçtikçe aralanıyor. Yeni detaylar ile FETÖ’nün sır yapısı deşifre ediliyor. GercekTaraf.com haber sitesinin daha önce gündeme getirdiği, Atakum’da FETÖ’nün Gizli Karagahı haberinin ayrıntıları ortaya çıktı.

 

Samsun İl Sağlık eski Müdür Vekili Dr. Yusuf Köksal’ın oturduğu apartmanda gizli toplantıların yapıldığı, Samsun’u kripto FETÖ’cülerinin burada gizli görüşmeler yaptığı ortaya çıktı. GercekTaraf.com istihbarat servisine gelen bilgiler ve fotoğraflarda, yapılan toplantılara kimlerin katıldığı deşifre edildi.

KRİPTOCU FETÖ’CÜLER BURADA TOPLANDI

Dr. Yusuf  Köksal’ın oturduğu Atakum’daki apartmanda, Samsun’un FETÖ yapılanmasının kalbi ve karargâhı olduğu, bu kanlı terör örgütünün Samsun’da ki kalburüstü müdavimlerini ağırladığı ve hükümet aleyhine toplu sohbetler düzenlendiği belirlendi.

DARBE GECESİ O EVDE TOPLANDILAR

15 Temmuz kanlı darbe girişimi öncesi de bu apartmanda toplantı yapıldığı, darbe girişimi gecesi ise FETÖ’cülerin aileleri ile birlikte darbe girişiminin sonucunu, Dr. Yusuf  Köksal’ın oturduğu Atakum’daki evinde bekledikleri iddia edildi.

 

FETHULLAH GÜLEN’E ÖVGÜLER

Toplantılara katılan FETÖ’cülerin, Fethullah Gülen’i öven görüşmelerin geçtiği toplantılarda, daha da ileriye giden bu kansız FETö üyelerinin, Gülen’i resmen peygamber olarak ilan ettiği gelen iddialar arasında yerini aldı.

GercekTaraf.com