Atakum'da Bayrağa ve Milli İradeye Darbe

TAKİP ET

Atakum'da üzerinde ay yıldızlı Türk Bayrağı bulunan 'Milli İrade' için hazırlatılan reklam afişine saldırdılar.

 

ÖZEL HABER

Samsun’un Atakum ilçesi Türk-iş sapağında üzerinde Türk bayrağı bulunan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında vatandaşların gösterdiği üstün vatanseverlik adına millete teşekkür amaçlı yapılan reklam panosuna kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından saldırı düzenlendi. Atakum Belediyesi tarafından yaptırılan, üzerinde Türk bayrağı bulunan reklam panosuna saldırı düzenleyen kişi ya da kişilerin hangi maksatla bu tarz bir eylemi gerçekleştirdiği öğrenilemedi.

 

 

Atakum Belediyesi’ne ait reklam panosunun camını kıran ve pano içerisinde ki Türk Bayrağına saldırı düzenleyen vatan hainlerinin araştırılmasını isteyen çevrede ki vatandaşlar, bir an önce afişin yenisi ile değiştirilmesini talep etti.

 

 

Yaklaşık 4 gündür bu şekilde kırık ve afişin yırtık olduğunu söyleyen vatandaşlar, belediye yetkililerinin bir an önce yırtık olan ve üzerinde Türk Bayrağı bulunan afişin yenisiyle değiştirilmesini istedi. Çevredeki esnaflar; ‘Diline, dinine ve bayrağına sahip çıkmayan bir milletin söz hakkı yoktur. Hangi vatan haini bayrağımıza ve milli değerlerimize saygısızlık gösterdiyse. O kişilerin bir an önce bulunun cezası verilmelidir’ dedi.

Kaynak: Gerçek Taraf