2016 Yılının Altın Ödülleri Sahiplerini Buluyor

TAKİP ET

Samsun İMG (İnternet Medya Grubu) tarafından Sheraton Grand Hotel'de düzenlenecek olan 2016 yılı medya ödülleri sahiplerini buluyor.

 

İMG (İnternet Medya Grubu) tarafından düzenlenen özel gecede, yılın en başarılı kişi, kurum ve kuruluşları belirlendi. 17 dalda ödüle layık görülen isimler Sheraton Grand Hotel'de düzenlenecek olan muhteşem bir geceyle ödüllerini alacaklar.

 

YILIN MEDYA ÖDÜLLERİ

Yılın siyasetçi, belediye başkanı, yöneticisi, il başkanı, bürokratı, işadamı, kurumu, sağlık kuruluşu, sivil toplum örgütü, gazetecisi, gazetesi, köşe yazarı, ilçe başkanı, eğitim kurumu, AVM'si, sporcusu, kültür sanat ödülleri 45 günlük titiz bir çalışmayla belirlenirken, Samsun'a damga vuran önemli isimler de altın ödül kategorisinde medya ödüllerini alacak.

 

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Samsun'un ve ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan uyuşturucu konusunu da kısa film gösterisiyle gündeme taşıyacak olan İMG, düzenlenecek olan gece de kanayan bu yaraya dikkat çekecek. Sosyal sorumluluk projesi olan bu konunun proje koordinatörlüğünü ise CHP Samsun Milletvekili ve İçişleri komisyon üyesi Hayati Tekin tarafından gerçekleştirilecek sunumla gündeme taşınacak.