Samsun'da AK Parti'nin aday tanıtım toplantısına, YRP'den gelip protesto edecekler

TAKİP ET

AK Parti'ye yakın gazetecilerden olan Osman Diyadin, Samsun'da Yeniden Refah Partisi'nin, AK Parti'nin aday adayları tanıtım toplantısına katılarak açıklanacak olan belediye başkan adaylarını alkışlı protesto edeceğini ve akabinde YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ın AK Parti'den aday gösterilmeyen isimler ile toplantı yapacağını iddia etti.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için AK Parti Samsun’da belediye başkan adaylarını açıklayacak.

Yarın Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan AK Parti Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısında, Yeniden Refah Partili bir grubun programı protesto edileceği iddia edildi.

AK Parti kulislerine yakın isim olan Gazeteci Osman Diyadin, sosyal medya hesabın AK Parti’nin Samsun’da düzenleyeceği aday tanıtım toplantısı ile alakalı bir iddia ortaya attı. Diyadin, “Samsun’da Yeniden Refah Partisi oyunu var” diyerek başladığı mesajında; "İddia şu ki … Vezirköprü Kavak Havza Ladik Tekkeköy Çarşamba ilçelerinde sosyal medyada dolaşan isimlerin adaylık açıklanması halinde yarın sabah bu ilçelerdeki teşkilat mensupları önce salona girecekler, sonra program başlayınca alkışlarla salonu terkedecekler… Ve akabinde Atatürk heykelinde istifa açıklaması yapacaklar.. Akabinde Suat Kılıç tüm ilçelerde eski Ak Partili ilçe başkanları ve il yöneticileriyle toplantı yapacak… Ve bunları Samsun ilçelerinde aday yapacaklar. Akparti Eski İl Başkanı Adem Güney’i Büyük Şehir adayı olarak açıklayacaklar” dedi.

Osman Diyadin Adem Güney AK Parti Yeniden Refaf Partisi Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu Samsun